ĆAO, NEMA VIŠE: Deki Stanković se oprašta od dresa Srbije u oktobru!

Legenda Zvezde i Intera otkrio je da će u dogovoru sa selektorom Mihajlovićem, obući poslednji 103. put dres nacionalnog tima u prijateljskom duelu sa Japanom 11. oktobra

  • 5

Mnogo se buke podiglo oko Dejana Stankovića poslednjih nedelja, nakon što je fudbalski as završio igračku karijeru. Iako je on poručio da za njega nema prostora u domaćem fudbalu istakao je da će razmisliti o ponudama.

Te ponude su bile uglavnom priče iz kuloara, a to je pre svega priča da je Stankoviću ponuđeno mesto predsednika Crvene zvezde ili prvog čoveka FSS.

Međutim, u međuvremenu dok ne odluči šta će, Stanković je otkrio da će odigrati poslednji meč u dresu Srbije, a to će biti  11. oktobra.

- U dogovoru sa Sinišom Mihajlovićem, odlučili smo da bi najbolje bilo da to bude za nekih tridesetak dana u Novom Sadu na prijateljskom meču sa Japanom.

-Do tada ću malo da se bacim na trening, da se spremim - rekao je nasmejani Stankovć za RTS.

Utakmica će biti odigrana u zvaničnom FIFA terminu i za srpski tim biće provera uoči duela sa Makedonijom u kvalifikacijama za SP u Brazilu, koji je na programu četiri dana kasnije.

(Telegraf.rs/RTS)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord_Sarma

    31. avgust 2013 | 21:47

    @Zemunac Kakve veze ima da li je novosadjanin ili ne?! Oprasta se od igranja za reprezentaciju Srbije, a ne za reprezentaciju Beograda ili Novog Sada! A i Novi Sad je Srbija koliko znamo... Moze i u Babusnici da igra oprostajni mec ako zeli!

  • Rankovic

    31. avgust 2013 | 21:27

    Ode deki u deke.

  • Zemunac

    31. avgust 2013 | 20:56

    U Novom Sadu ? Izvini, jesi ti rodjeni novosadjanin?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA