BIVŠI TENISER: Nadal se sigurno dopinguje!

Austrijski teniser Danijel Kolerer, koji je suspendovan zbog nameštanja mečeva, smatra da više niko ne veruje da Španac ne koristi nedozvoljena sredstva

  • 10

Suspendovani austrijski teniser Danijel Kolerer, poznat i pod nadimkom "Ludi Deni", uzbudio je tenisku javnost izjavom da je siguran da se španski teniser Rafael Nadal dopinguje.

 

- Jasno je da se Nadal dopinguje. Sedam meseci ne igra, vrati se u februaru, a onda osvoji deset od 13 odigranih turnira. To je nemoguće! Nemoguće je, i sve govori, ne želim ja ništa da kažem. Niko ne veruje u tu njegovu priču - rekao je Kolerer.

 

- U teniskom svetu kruže glasine da je njegova povreda bila način da se sakrije istina o dopingu. Ako je to istina, ako je bio pozitivan, pitam se kako će se to odraziti na tenis.

 

 

Kolerer, koji je pre dve godine doživotno suspendovan zbog nameštanja mečeva, potkačio je i drugog španskog tenisera Davida Ferera.

 

- Ferer je bio strastven pušač. Jednom kada sam igrao protiv njega, pušio je samo deset minuta pre početka meča.

 

Kolereru je najbolji plasman bio 55. mesto na ATP listi 2009. godine.

 

Nadala su u toku prošle godine posećivale iznenadne antidoping kontrole, a takođe je bio meta francuske televizije koja je naparavila parodiju na temu španskih sportista koji se navodno dopinguju.

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mućki provokator

    26. septembar 2013 | 11:49

    Svi u vrhu su dopingirani a oni love cilica i trojickog koji su sitne ribe tek toliko da bi ispalo da nesto rade

  • RN

    26. septembar 2013 | 11:39

    Nadala su kontrolisali, i i dalje kontrolišu daleko više nego sve ostale tenisere iz vrha kombinovano. Uostalom, šta reći onda za Đokovića koji je žario i palio, pa sada odjednom ne može ništa da osvoji. Da se i on možda nije dopingovao, ili je možda vratio gluten u ishranu...? Smešno. Ljudi sve gledaju kako im odgovara. Ovaj lik, recimo, očigledno je ljubomoran na Nadala.

  • zullu

    26. septembar 2013 | 14:28

    @Bosnjak- a da nisi ti Nadal možda, jeli poturice?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA