MILKO ĐUROVSKI: U današnje vreme ne bih prešao u Partizan!

- Mnoge sam razočarao tada i žao mi je zbog toga, jer sam i ja voleo Zvezdu kao svoj klub. Ali, bio sam podstanar s dvoje dece i oni to nisu shvatali za ozbiljno, pa sam morao da odem, kaže nekadašnji jugoslovenski fudbalski as

  • 9

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i Partizana Milko Đurovski kaže da se u današnje vreme ne bi usudio da pređe iz redova jednog večitog rivala u tim drugog.

Đurovski je izazvao pravu pometnju kada je leta 1986 kao velika nada Crvene zvezde prešao u tabor Partizana, ali on to objašnjava strogo profesionalnim ambicijama.

- U ovo vreme nikada ne bih prešao u Partizan. Tada se to moglo uraditi, iako su mi ljudi veoma zamerili. Žao mi je što sam prelaskom razočarao neke. Oni su to gledali na drugačiji način.

- Svestan sam da su voleli taj klub, ali i ja sam ga voleo. Međutim, oni me nisu shvatali kao čoveka koji je tada imao dvoje dece i živeo kao podstanar. Ipak, ja se javno nikad nisam žalio bio sam i ostao njihov ljubimac - rekao je Đurovski za Blic.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlajko

    1. decembar 2013 | 10:59

    Vas odgovor je laz...kod andjusa reko drugacije

  • YoYo

    1. decembar 2013 | 10:23

    Ono što ti još nisi shvatio je da si sebi upripastio karijeru. Vidi gde su završili tvoji saigrači iz CZV, pa reci da nisi mogao biti jedan od najboljih napadača Evrope u to vreme.

  • marko

    1. decembar 2013 | 10:27

    Prodao si se za stan na ceraku ... Sramota .. Fuj takvi kao ti i mustafa su najgori ljudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA