≫ 

Upoznali su se u osnovnoj školi, rodila mu je dvoje dece, ostavio je, a ona i dalje nosi njegovo prezime: Ovo je PRVA ŽENA Ace Lukasa! (FOTO)

Prva ljubav Ace Lukasa ostala je dosledna sebi, pa za sve decenije koliko nosi njegovo prezime nikada o Aci i njihovom braku nije rekla nijednu jedinu reč

  • 31

Aca Lukas od leta prošle godine više nije sa Sonjom Vuksanović, sa kojom je u avgustu 2011. godine dobio ćerku Viktoriju.

Zbog KOKAINA sam izgubio čulo mirisa, ništa ne osećam... Potresno priznanje Ace Lukasa! (VIDEO)

Međutim, dobro je poznato da Aci to nije prvi, već treći brak, ali ono što nije poznato jeste kako izgleda i čime se bavi Acina prva supruga Svetlana. Njihova priča nije ispričana u javnosti, jer Ceca, kako je zovu, ne voli medijsko eksponiranje i nikada nije svojevoljno davala izjave po medijima. Ipak, imala bi štošta da kaže, jer je njena i Acina ljubav bila jedna od najlepših koje je u to vreme imao beogradski kraj Karaburma.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Naime, Aca i Ceca zajedno su išli u osnovnu, a potom i u srednju školu, kada je krenula njihova ljubav. Bili su prvi iz svoje generacije koji su se uzeli, stvorili porodicu i dobili decu - ćerku Miljanu i sina Lazara.

Karleuša rekla da nikada nije pevala u kafani, a onda su Snežana Đurišić i Aca Lukas progovorili i šokirali je (VIDEO)

Iako su prošli kroz izuzetno turbulentne dane, iako su preživeli štošta, Ceca nikada nije dala nijednu izjavu za medije. Ona živi običnim životom, daleko od medija, radi u jednom "Bio marketu", vrlo je poštovana među ljudima, i i dalje nosi Acino prezime - Vuksanović.

Evo kako ona danas izgleda: 

Foto: Instagram/cecabg Foto: Instagram/cecabg

Foto: Instagram/cecabg Foto: Instagram/cecabg

Ceca i sin Lazar:

Foto: Instagram/cecabg Foto: Instagram/cecabg

Ceca, sin Lazar i ćerka Miljana koja je zaposlena kao šminker u "Grandu":

Foto: Instagram/cecabg Foto: Instagram/cecabg

Ovo je druga žena Ace Lukasa:

(I.C./Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbIN

    6. mart 2017 | 16:53

    Ovakvu zenu ostavio zbog sponzoruse svasta

  • El. Comandante

    6. mart 2017 | 16:32

    Dobro je sto deca lice na majku.

  • Stasa

    6. mart 2017 | 13:07

    Sreca pa oboje mnogo vise lice na majku! Nazalost, to nije slucaj sa malenom koju ima sa Sonjom ali, sigurna sam da je ona slatka na neki drugi nacin, jer svako dete je lepo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA