Saša Vidić otkrio da je spavao sa Cecom u krevetu, pa šokirao JEDNIM detaljem!

Modni kreator i stilista ispričao je nepoznate detalje iz odnosa sa folk zvezdom

  • 5

Poznato je da je Saša Vidić jedan od najboljih prijatelja Cece Ražnatović, pa samim tim i jedan od onih koji znaju skoro sve o njoj.

IMALA JE SREĆU DA SE BOGATO UDA! Saša Vidić žestoko ispljuvao Melinu Džinović!

SNIMAK STAR 27 GODINA! Pogledajte kako je Ceca pevala na ŠPANSKOM čuveni hit "Bandido", u duetu sa Ivanom Žigon! (VIDEO)

S tim u vezi, Saša je tokom gostovanja u emisiji Rade Radenović pričao i o tome da je spavao sa Cecom u krevetu, što nije iznenadilo gledaoce, ali jedan drugi detalj jeste.

Foto: Telegraf

Kako je rekao, bar 10 puta je spavao sa njom, ali zbog uslova u kojima Ražnatovićeva spava, to iskustvo nije mu bilo nimalo prijatno.

Mili otkrio zašto posle 20 godina više ne sarađuje sa Cecom!

- Ona spava na -40, u sobi se ne vidi skoro ništa, kao u hladnjači! - rekao je Vidić koji je otkrio još jedan detalj, dosad nepoznat javnosti.

Foto: Marko Todorović

- Uspavljuje se uz tabletu za spavanje - istakao je Vidić.

Inače, kako je rekao, jedine žene sa estrade sa kojima je sarađivao jesu Ceca i Seka Aleksić. Za druge, kako je istakao, nema živaca, a i mnogo je mator. Kada su u pitanju mlade pevačice koje su na dobrom putu da budu besprekorno stilizovane, jer imaju ukusa, naveo je Aleksandru Prijović i Milicu Todorović.

Još fotografija Cece i Vidića pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA