• 23

Arapi ponudili Nedi Ukraden 300.000 evra za kuću, ona ih OTKAČILA jednom rečenicom

Biznismeni iz Ujedinjenih Arapskih Emirata su hteli da od Nede kupe njenu kuću u Lepetanima

  • 23

Pevačica Neda Ukraden šokirala se kada su joj na vrata pozvonili biznismeni iz Ujedinjenih Arapskih Emirata koji su joj navodno ponudili 300.000 evra za njenu kuću u Lepetanima kod Tivta.

Ova srpska pesma je prepevana na 13 stranih jezika, a u Evropi je prodata u 1.100.000 primeraka! (VIDEO)

Kada se oporavila od iznenađenja, Neda je saslušala ponudu Arapa, i glatko je odbila.

- Neda je bila u dvorištu kada su njih trojica pozvonili. Pitali su je da li govori engleski i odmah su joj rekli da imaju odličnu ponudu za nju i zamolili je da porazgovaraju u dvorištu. Budući da je Ukradenova nedavno renovirala kuću i sredila baštu, oni su se oduševili prizorom. Neda ih je ponudila pićem, ali nisu hteli ništa, samo njen potpis na ugovoru od 300.000 evra! Toliko su bili spremni da odmah daju za njen mali raj u Boki Kotorskoj  - kaže izvor blizak pevačici i dodaje:

- Objasnila im je da je to njen drugi dom i nešto što će ostaviti svojim unucima. Bukvalno im je rekla da nema tih para za koje bi prodala kuću u Lepetanima.

Foto: A. Nalbantjan

Na kraju, Arapi su hteli i da podignu cenu, ali Neda nije popuštala i onu su odustali. Ali su joj ostavili svoje vizit karte... za svaki slučaj.

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Natalija

    Zena je za primer!

  • Nataša

    Odvratna žena,bez skurpula,odvratna mi je još id onog selfija sa pokojnom Usnijom.

  • Душан Вуковић

    Неда украден је певала усташама на прослави олује!Pevačica 3. avgusta pevala u sklopu programa povodom Dana pobede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i Dana grada Gline Neda Ukraden pevala je 3. avgusta u Glini u Hrvatskoj. I možda to ne bi bilo nimalo čudno da njen koncert nije upriličen u sklopu programa povodom Dana pobede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i Dana ovog grada! Višednevna manifestacija - kojom se slavi zloglasna akcija „Oluja“, tokom čijeg trajanja je 1995. godine hrvatska vojska ubila 2.650, a proterala 340.000 Srba - u tom gradiću bila je veoma posećena, a priređena su i tri velika koncerta na glavnoj bini. U petak je pevala Neda, u subotu grupa Baruni, dok je juče, na dan kad je pao Knin i kad se u celoj „lijepoj njihovoj“ zvanično obeležava Dan pobede, nastupio Jasmin Stavros.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima