Veliki obrt u seriji "Šifra Despot": Radoš Bajić i Olga Odanović u epizodi "Kninska zora" (VIDEO) (FOTO)

U petak, 23. februara na telvoziji "Pink" će biti prikazana četvrta epizoda serije "Šifra Despot"

  • 20

Proteklog vikenda serija "Šifra Despot" počela je sa emitovanjem na TV "Pink" i izazvala je veliko interesovanje među publikom. U petak od 21 čas, gledaoce očekuje četvrta epizoda pod nazivom "Kninska zora" a glavni likovi ove epizode biće dobro uigrani tandem Radoš Bajić i Olga Odanović.

Premijera serije "Šifra Despot" oborila sve REKORDE GLEDANOSTI (FOTO)

U nastavku serije, Despot (Đorđe Marković) i medicinska sestra Milena (Tamara Krcunović) odlaze na prvi sastanak. Zbunjeni, nespretni i neiskusni, proći će niz komičnih situacija pre nego što jedno drugom priznaju svoja osećanja.

Foto: Promo/TV Pink

I taman kad pomislite da su stvari krenule pravim tokom, Despotov otac Života (Rale Milenković), ne znajući s kim razgovara, u telefonskom razgovoru izvređa Mileninog strica, predsednika lovačkog društva "Kninska zora", Jova Agbabu (Radoša Bajića).

Foto: Promo/TV Pink

Ipak, Milena i Despot će otići na godišnjicu lovačkog društva, gde Despot upoznaje Jova Agbabu i strinu Agbabicu (Olga Odanović), Krajišnike, došljake, koji su odgajili Milenu kao svoju, nakon što je ostala sama. Despot dobija zadatak da pokrene računar i instalira programe, ali, kao što to obično biva, nešto će krenuti po zlu.

Foto: Promo/TV Pink

Hoće li Despot uspeti da izvuče živu glavu iz lovačkog društva Krajišnika Agbabe, saznaćete u ćetvrtoj epizodi vikend-serije "Šifra Despot" u petak, 23. februara od 21 čas na TV "Pink"!

Pogledajte najavu za 4. epizodu serije "Šifra Despot":

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA