POČEO SPEKTAKL: Željko Samardžić otvorio treći "Music week festival" (FOTO)

Treći Music Week festival je počeo, a čast da nastupi na svečanom otvaranju imao je Željko Samardžić koji se prvi poklonio publici na Kopaoniku

  • 1

I ovog marta svi putevi vode na Kopaonik, što je dokazano sinoć na spektakularnom otvaranju trećeg po redu Music Week festivala, prestižne muzičke manifestacije koja okuplja najveće regionalne muzičke zvezde i pruža sjajnu zabavu koja traje od jutra do mraka.

Festival je ove godine otvoren na Dan žena, 8. mart, a u prepunoj dvorani hotela Grand za sve dame pevao je miljenik pripadnica nežnijeg pola, Željko Samardžić. Dobro poznati hitovi uglas su se pevali do kasno u noć, a popularni pevač svim prisutnima je kao poklon pripremio i jedno iznenađenje - ovom prilikom promovisao je spot za numeru "Javi se kad si u Beogradu".

Foto: Promo/Aleksandar Ješić Yesch

Oko 1500 ljudi ispunilo je ekskluzivni VIP lounge hotela Grand, u kome se ove godine održavaju svi nastupi muzičkih izvođača, a da je i ovog puta izbor pevača bio pun pogodak dokazuje to što je prvi vikend festivala rasprodat u rekordnom roku, dok za drugi takođe vlada veliko interesovanje.

Foto: Promo/Aleksandar Ješić Yesch

Željko Samardžić, koji tradicionalno već godinama uveseljava dame na 8. mart, još jednom je opravdao poverenje publike i priredio koncert za pamćenje na krovu Srbije. Brojne javne ličnosti prisustvovale su otvaranju Music Week-a i uživale u dobrom raspoloženju, odličnoj muzici i pozitivnoj atmosferi. Žurka se u istom ritmu nastavlja već večeras, kada će nastupiti Džiboni, dok u subotu, 10. marta, sledi koncert Saše Matića. Sledeći vikend ne obećava ništa manje zabave, budući da će u petak, 16. marta, pred publiku izaći Jelena Karleuša, dok će naredne večeri, 17. marta, nastupiti Aco Pejović i ženska muzička senzacija "Ministarke".

Foto: Promo/Aleksandar Ješić Yesch

Vest koja je takođe obradovala sve posetioce Music Week-a jeste da će ove godine prvi put biti organizovane i dnevne žurke ispred hotela Grand, na kojima će za celodnevni provod biti zaduženo mnogo poznatih DJ-eva, kao i grupa THC.

Foto: Promo/Aleksandar Ješić Yesch

Moderna bina i specijalno ozvučenje učinili su da ovo bude otvaranje koje će se pamtiti.

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA