Tropiko i Dženan izbacili hit "Sinovi tame", a tek da vidite ko igra glavnu ulogu u spotu! (VIDEO)

Posle sedam godina Tropiko bend i Dženan Lončarević obradovali publiku novim hitom "Sinovi tame"

  • 3

Nakon nekoliko godina od više nego uspešne saradnje na duetskoj pesmi, Tropico bend i Dženan Lonačarević rešili su da ponovo obraduju svoju publiku i predstavili su drugu po redu, zajedničku numeru.

Sale Tropiko je želeo da prepeva samo jednu pesmu, ali ga je ovaj kolega preduhitrio! (VIDEO)

Kako je pesma “Veruj bratu”, koju su poznati muzičari snimili pre sedam godina, postala jedna od najslušanijih u protekloj deceniji, Dženan i Tropikanci nisu mnogo razmišljali kada im je Dragan Brajović Braja ponudio tekst za još jedan duet.

- Kad imate tu sreću da u poslu kojim se bavite nađete dobrog prijatelja, pa još sjajnog muzičara, onda sa zadovoljstvom ulazite zajednički rad - kaže Sale iz Tropica dodajući da je jedva čekao premijeru njihove pesme.

Foto: A. Nalbantjan

Ni Dženan ništa manje nije nestrpljiv kada je reč o sudu publike:

- Mnogo truda, ozbiljnog studijskog rada i ljubavi uloženo je u ovu pesmu. Nismo je snimili tek tako i reda radi. Zbog toga verujem da će naša publika i ovog puta znati da nas prepozna, tako da jedva čekam njihovu reakciju.

Dženan Lončarević, Foto: Promo

Osim Vuka Kostića, koji je u ovom spotu preuzeo rediteljsku palicu i našao se u jednoj od glavnih uloga, u ekranizaciji nove duetske pesme učestvovao je i talentovani glumac Miodrag Dragičević, zvezda serije “Ubice mog oca”.

Ako je suditi po reakcijama publike i Jutjub pregledima, Dženan i Tropico uspeli su, još jednom, kroz ovu emotivnu pesmu praćenu filmskom pričom, da nam pokažu snagu bratske ljubavi i sasvim smo sigurni da je ovo još jedan duet o kome će se pričati. Makar deceniju.

Pogledajte spot za pesmu "Sinovi tame":

(Telegraf.rs/Promo)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA