≫ 

Čuveni "Scorpionsi" se uoči koncerta družili sa medijima, najavili spektakl, a na kraju imali šokantnu poruku za srpske fanove! (VIDEO) (FOTO)

Članovi legendarne grupe "Scorpions" družili su se sa predstavnicima medijima i raspoloženo govorili o svom prvom nastupu u Srbiji zakazanom za 10. jun u Štark areni

  • 0

Slavna nemačka grupa "Scorpions" održaće u nedelju, 10. juna, dugoočekivani koncert u beogradskoj "Štark areni" u okviru svetske turneje pod nazivom "Crazy World". Ovo će ujedno biti prvi nastup slavnih rokera u Srbiji, koji su već doputovali su u Beograd, a na konferenciji za medije danas održanoj u jednom beogradskom hotelu govorili su o predstojećem spektaklu.

Slavni "Scorpionsi" koje je Beograd sa užasnim nestrpljenjem čekao još od decembra 2017. godine, kada je prvobitno trebalo da održe koncert koji je odložen za 10. jun 2018, konačno će stati pred srpsku publiku!

Članovi popularnog benda došli su na konferenciju vidno raspoloženi i punih 25 minuta ćaskali sa predstavnicima medija. Pre svega, rekli su da su izuzetno srećni što su u Srbiji i da im je žao što nisu bili u decembru, a potom najavili, u najmanju ruku, haos na sutrašnjem koncertu.

- Uvek smo želeli da posetimo Srbiju i Beograd, ali se jednostavno nije ukazala prilika za to. Ostali bendovi, naše kolege, koji su bili ovde, govorili su nam da je ovde sjajno i da moramo doći. Vidite, i posle 50 godina, postoje mesta na kojima nismo svirali, a želimo - kažu "Scorpionsi" i dodaju kako se najmanje nadaju da koncert sutra bude spektakularan.

Grupa Scorpions u Beogradu, Foto: ATA Images

Na konferenciji su otkrili da je njihova jedina filozofija: Love, Peace & Rock'n'Roll.

Love - kao ljubav prema publici i ljubav koju publika ima prema njima

Peace - mir, koji se odnosi na njihovu neprevaziđenu baladu "Wind of Change"

Rock'n'Roll - kao u njihovom velikom hitu "Rock You Like a Huricane"

Sjajni Scorpionsi na konferenciji za medije, Foto: ATA Images

- Kada smo počinjali u Nemačkoj, davne 1965. godine, nadali smo se da ćemo bar pet godina trajati. Tada smo sanjali svoje snove, koje sada živimo - kažu članovi popularnog benda.

Na pitanje kako danas duvaju čuveni vetrovi (aludirajući na pesmu "Wind of Change" iz 1990. godine, a svi znamo koju poruku ona nosi), evo šta su odgovorili:

- Nadamo se u dobrom smeru, ako ih okrenemo u dobrom pravcu za mlade i njihovu budućnost. Ovih dana se priča o odvajanju umesto o spajanju. 

Legendarna grupa Scorpions u Beogradu, Foto: ATA Images

Na kraju, članovi ovog sjajnog benda koji će sutra Beograđanima bez sumnje prirediti koncert za pamćenje, imali su jedinstvenu poruku za sve srpske fanove:

Spasite se, jer ako su vas Scorpionsi zarazili - naje*ali ste!

I nema ni najmanje sumnje da će biti upravo tako kako su rekli!

(I. Cicović, B. Bajić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA