Gibonni vas poziva na Tjentište 07. jula

Za odličnu atmosferu iste večeri na Tjentištu uz Gibonnija će se pobrinuti Jinxi i Letu štuke

  • 0

Zasigurno najveća regionalna zvezda, Zlatan Stipišić Gibonni ove godine dolazi na Tjentište. U nastupu ovog briljatnog splitskog kantautora uživaćemo druge festivalske večeri, tj. 07. jula.

U nedavnom druženju Gibo je sa nama podelio očekivanja od ovog nastupa, te iskoristio priliku da publiku pozove da zajedno uživaju 07. jula u NP Sutjeska. Gibo je poručio da se cela njegova ekipa veseli nastupu na Tjentištu i obećao ono što je na njegovim nastupima ustvari i zagarantovano: "Biće super!!"

Za odličnu atmosferu iste večeri na Tjentištu uz Gibonnija će se pobrinuti Jinxi i Letu štuke.  Zagrejavanje drugog festivalskog dana u dnevnoj varijanti prepušteno je programu Back to roots koji nam na OK Summer Stage donose: DJ Umbo i Audio InFunktion. Za najverniju festivalsku publiku OK kampere, stajanja nema, jer nastavak sledi na Sensation OK stage-u uz Atheist Rap i Obojeni program. Nakon završetka večernjeg programa na Jägermeister main stageu vraćaju se u kamp gde ih do svitanja čeka odlična zabava na OK after party-ju uz Gileta EL. Orgazam i Mika the Kawiar.

 Sve o aktuelnoj akciji i paketima ponude za boravak u OK kampu, potražite klikom na sledeći link.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA