Luna priznala koliko joj fali Sloba i da li će se pomiriti sa njim, kada se tačno čula sa Gastozom i šta joj najviše nedostaje iz Zadruge (VIDEO)

- Nisam više toliko naivna kao što sam bila. I sigurno je da će mi to, ubuduće u životu, doneti da na neke stvari gledam drugačije i da ću, kada nešto budem htela da uradim, prvo razmisliti glavom da li treba, pa onda srcem - kaže Luna Đogani za Telegraf

  • 21

Luna Đogani je nakon boravka u rijalitiju Zadruga otputovala na kraći odmor kako bi napunila baterije i razmislila o svemu što joj se dešavalo tokom proteklih devet meseci. Luna je pred našim kamerama progovorila o svim naslovima i temama koje su je zadesile nakon rijalitija, ali i o tome koliko joj nedostaje bivši dečko Sloba Radanović i da li se nakon svega čula sa pobednikom Parova Nenadom Marinkovićem Gastozom.

  • Koliko  ti je teško padalo, a koliko si se smejala na neke komentare koje si čitala nakon Zadruge?

- Na sve negativne komentare ja se smejem. Zadruga mi je donela to dobro da sam postala imuna na te negativne komentare. Stvarno me ne dotiče ništa. Pokušavam kao da se iznerviram, kažem: "Jao, Bože"... Ali me zaista ne dotiče. Zaista me zanimaju samo one pozitivne stvari i komentari koji mi se dešavaju trenutno u životu.

Luna Đogani, Foto: Nikola Tomić
  • Pisalo se i pričalo da ne smeš da izađeš iz kuće, nećeš da izađeš... Šta je zapravo tu istina?

- Ništa nije istina, veruj mi. Istina je da sam prva dva dana imala želju da budem u stanu, da jedem da ne pričam o Zadruzi. To mi je tako prijalo. Posle devet i po meseci onog tamo zatvora, kako već da kažem. Nakon što sam izdržala ta dva dana, izlazila sam normalno, družila se sa ljudima, bila sa porodicom, tako da to ništa nijr istina što se pisalo.

  • Imala si dovoljno vremena da razmisliš. Da li ti je Zadruga pomogla ili odmogla?

- Donela mi je to da sam postala dosta zrelija. I jača u svakom smislu. Da na život gledam malo drugačije sada i nisam više toliko naivna kao što sam bila. I sigurno je da će mi to ubuduće u životu doneti da na neke stvari gledam drugačije i da ću, kada nešto budem htela da uradim, prvo razmisliti glavom da li treba, pa onda srcem. A odmogla... Ne mogu reći odmogla, možda samo što sam sebi dozvolila tako neke nervne napade koje sam imala, ružne reči, da ljudi mogu da mi sude po tome, komentarišu ružno, i opet kažem, ne kajem se ni zbog čega, ja to tako gledam barem.

  • Šta ti najviše fali iz Zadruge?

- Pa, sve... Jeste da mi sve fali. Možda ovo zvuči bolesno kada gledam tako snimke, zafali mi to jutro, to buđenje, sa svim tim ljudima... Svako sa nekom svojom pričom, rečenicom zasmeje.... Fali mi. Koliko god da je bilo ružnih stvari, bilo je i lepih, i ja se sećam samo onih lepih stvari.

Sloba Radanović, Foto: Nikola Tomić
  • Da li si se čula sa Slobom ovih dana? On stalno pominje da će se razvesti u četvrtak, prođe već pet nedelja, on se nije razveo. Da li ti znaš šta se dešava sa time?

- Pa čujemo se, mislim, čuli smo se, ali ništa u smislu nešto ljubavno. Niti ja njega pitam nešto za to. Iskreno da kažem, ne zanima me. Ja sam njemu uvek tu, šta god da mu treba. Podrška, prijatelj...ali što se tiče ljubavi, tu za sada neću da kažem nikad, jer nikad ne reci nikad... Da ne bude posle "rekla si nećeš". Jednostavno, oboje smo fokusirani sami na sebe, imamo posao, obaveze... Ja mu želim svu sreću ovog sveta.

  • Da li ti zafali nekad?

- Pa da... Zafali mi najviše noću kada ostanem sama, pošto mi non-stop šalju naše klipove, i onda gledam i pomislim samo da li je bilo dovoljno sve ovo što se desilo, da se tek tako rastavimo, jer mislim da je bilo nešto posebno. Ali, opet kažem, fali mi onaj Sloba iz Zadruge, onaj neki moj Sloba kao što ja kažem. On je ostao tamo, ali ovaj sad Sloba, ja ovog Slobu ne poznajem i ne znam da li bih sa tim Slobom mogla da imam nešto u budućnosti.

Nenad Marinković Gastoz, pobednik Parova 6/ Foto: Nikola Tomić

  • Tokom tvog boravka u Zadruzi često se pominjao i Gastoz kada si ti u pitanju. Podržala si ga u finalu Parova, da li ste se čuli kada je izašao?

- Jesmo. Zvao me je baš juče. On je mene podržao, naravno da sam i ja njega. Čestitao mi je na plasmanu i ja sam njemu. Bez obzira na sve, nas dvoje smo jedno drugom podrška. Mislim da i tako treba da ostane.

Šta je Luna još rekla o svemu, pogledajte u videu na početku teksta.

(Marko Pantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Una

    12. jul 2018 | 22:36

    Pokazala si ti svoje lice, dzaba se peres sada.

  • Sneki

    12. jul 2018 | 19:38

    Nju ne treba komentarisati,pokazala je ona ko je i sta je,blam decenije

  • Tea

    12. jul 2018 | 19:36

    Da ima mozga bar nesto bi je dotaklo a ovako prazna glava nema sa cim ni da razmislja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA