≫ 

Luna otvorila butik, okupila zadrugare i porodicu, a evo kako joj je Sloba čestitao i zašto se nije pojavio! (VIDEO) (FOTO)

Luna Đogani otvorila je butik na Novom Beogradu, a otvaranju su prisustvovali članovi porodice, prijatelji, kao i pojedini učesnici Zadruge

Luna Đogani danas je u Beogradu otvorila butik sa svojom modnom linijom koja je pokrenuta još dok je bila u Zadruzi, a o ovom danu je, kako je i sama rekla pred našim kamerama, dugo sanjala. 

Otvaranju butika su prisustvovali Anabela, njen suprug Andrej Atijas i ćerka Blankica, zatim Gagi Đogani, Lunina sestra Nina, brat Adam, kao i ostatak najbližih članova porodice i prijatelja.

Luna priznala koliko joj fali Sloba i da li će se pomiriti sa njim, kada se tačno čula sa Gastozom i šta joj najviše nedostaje iz Zadruge (VIDEO)

Anabela i Luna/ Foto: ATA Images

Luna i Anabela bile su u komadu iz Lunine kolekcije, Luna u crvenom, a Anabela u plavom kratkom kombinezonu, a od danas ponosna vlasnica butika dobila je poklone od fanova koji su je sačekali ispred i sa kojima se rado slikala.

Učesnice Zadruge Andrijana Radonjić i Zorana Stefanov donele su joj cveće, da joj čestita došli su i Viktorija, Marko Miljković, Filip Đukić, a Luna je bila vidno uzbuđena, kao i njena porodica.

Luna Đogani/ Foto: ATA Images

- Jako sam uzbuđena, zahvalna i srećna, još ne mogu da verujem. Sve mislim da sanjam sve ovo - počela je Luna, pa dodala da postoji mogućnost i da sarađuje sa Kijom Kockar.

- Što da ne, ja sam takva da volim da zaboravljam na ružne stvari i gledam samo one lepe - rekla je Luna, a da li joj je Sloba čestitao i da li ga je pozvala na otvaranje butika poslušajte u Luninoj izjavi u videu na početku teksta.

Luna Đogani/ Foto: ATA Images
Anabela i Luna/ Foto: ATA Images

Anabela Atijas/ Foto: ATA Images
Luna Đogani/ Foto: ATA Images
Luna i Viktorija/ Foto: ATA Images

Gagi Đogani/ Foto: ATA Images
Filip Đukić i Anabela/ Foto: ATA Images
Marko Miljković/ Foto: ATA Images

Viktorija/ Foto: ATA Images
Andrijana Radonjić i Zorana Stefanov/ Foto: ATA Images
Luna sa Zoranom i Andrijanom/ Foto: ATA Images
Gagi Đogani i Andrej Atijas/ Foto: ATA Images
Lunin brat Adam/ Foto: ATA Images
Gagi Đogani i Andrej Atijas/ Foto: ATA Images
Otvaranje Luninog butika/ Foto: ATA Images
Luna Đogani/ Foto: ATA Images

Luna priča da joj fali Sloba, a otkriva i da se čula sa Gastozom:

(Dragana Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤦‍♀️

    13. jul 2018 | 00:02

    Sta je sve radila po zadruzi, da je barem dala na kraju neku normalnu izjavu, nesto. Ali ne, jos vise se blamira! Devojka nema blama. Da je iole normalna u misiju rupu bi se sakrila! Ona jos pozira, sva ponosna, pa jbm ti zivot!!! Ovo normalne vrednosti?!🤢😷

  • M

    13. jul 2018 | 00:04

    Jesam samo ja primetila da je vikorija u jakni ?? Gospode na sto stepeni zena nosi jaknu...a sto se ove jadnice tice ,ne znam kako je nije sramota da otvori butik sa fejk tj iskopiranom garderobom.

  • XX

    13. jul 2018 | 00:27

    Gde su Draginja i Dusan?Nema ni torte!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA