≫ 

Muž Verice Rakočević se razbesneo zbog negativnih komentara na račun svoje žene, pa hejterima javno zapušio usta za sva vremena! (FOTO)

Veljko Kuzmančević obratio se navedenima putem Fejsbuka

  • 23
Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević Foto: Instagram/verica.rakocevic

Suprug Verice Rakočević, Veljko Kuzmančević, javnom porukom se obratio svim "hejterima" koji konstantno osuđu njegovu vezu sa modnom kreatorkom. 

Nakon što je Verica na Fejsbuku objavila status o vožnji gradskim prevozom, u kojem je najviše naišla na osudu zbog brojanja svojih stanova, oglasio se na isti način i njen suprug. Veljko se prilično iznervirao, pa se obratio svima sledećom porukom:

- Osećam da nacija očekuje da i ja nešto kažem, pa, evo, da kažem. Sve vas je*em u debilne komentare ko i kako izgleda i ko bolje izgleda. Mozgovi su pzbiljno s*ebani kad se sve svodi samo na tu priču, više uopšte nije bitno šta ko radi i koliko vredi, nego samo kako izgleda. Ne je*e više niko da nešto pametno pročita, nauči, sazna... Što se mene tiče, aj u ku*ac, od sada se obraćam samo svojim notama. Ko razume, super... - napisao je Kuzmančević.

Veljkov status na Fejsbuku Printskrin: Facebook/Veljko Kuzmancevic

Aleksandrina majka: Kiša znači pare:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwer

    22. avgust 2018 | 19:49

    Kakav čovek takva i beseda.

  • Suza

    22. avgust 2018 | 19:45

    Normalno je da želiš da zaštitiš svoju suprugu, ali čemu ovoliko vulgarnosti??? Zar se ovakvim rečnikom ne spuštaš na nivo onih koje prozivaš???

  • Dia

    22. avgust 2018 | 20:49

    Veoma Vaspitan i kulturan mladi čovek,rečnik yuličarski, nezadovoljan istinom?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA