Nedelja za pamćenje na splavu Port

Marija Šerifović nastupiće u sredu 29.avgusta na najpopularnijem prestoničkom splavu "Port", gde će prisutnoj publici prirediti nezaboravnu žurku koju svi sa nestrpljenjem iščekuju

  • 0

Njeni koncerti širom regiona bili su rasprodati do poslednjeg mesta, a nakon i više nego uspešnog koncerta u Beogradskoj Areni, Marija Šerifović i "Port" pozivaju vas na nezaboravan provod kakav samo može da napravi jedna od najboljih pop pevačica na našim prostorima.

Pobednica Evrovizije, spremna je da zajedno sa beogradskom publikom napravi nezaboravnu žuruku. Pored mega hitova poput "Pametna i luda", "Sama i nervozna" i mnogih drugih, a svi posetioci prestoničkog kluba biće u prilici i da čuju pesmu koja je za kratko vreme osvojila srca publike "Deo prošlosti".

Ne propustite da i vi u sredu budete deo spektakla, kakav samo može da napravi ova fenomenalna pevačica.

RAF Camora, jedan od najpoznatijih i najuspješnijih evropskih repera, stiže u nedelju u Beograd gde će nastupati na najprestižnijem slavu Port.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA