≫ 

Koncert "2CELLOS" na Kalemegdanu počeće uz zvuke akustične gitare našeg najmlađeg autora rok muzike Džonija Rankovića

Džoni tim povodom ne krije da oseća da ovaj gest velikih čelista govori o tome da je muzika univerzalni jezik, kojim treba da razgovaraju mladi i koja treba da povezuje sve ljude

  • 0

Džoni Ranković će sa svojih 14 godina imati priliku da nastupi pre svetske koncertne atrakcije "2 Cellos" na Kalemegdanu, 8. septembra!

Najmlađi rok kantautor regiona, frontmen i gitarista benda "The Churlians" i višestruko nagrađivani autor na "UK Songwriting Contest", Exit Yout Hero 2016, Heroj Beograda zbog svog humanitarnog rada i ličnost 2013 godine i 2015 godine, autor albuma "Teram po svom" - Nikola Johnny Ranković, ekskluzivno će nastupiti pre svetske koncertne atrakcije "2 Cellos" na Kalemegdanu, 8. septembra od 19 časova.

Stjepan Hauser i Luka Šulić, koji su postali planetarno poznati kao "2 Cellos" izvodeći hitove na violončelima u specijalnim aranžmanima, će na ovom svom gostovanju, dati šansu i podršku mladim istaknutim umetnicima Beograda i to kako Džoniju, tako i pijanistkinji Ivi Ikon, onakvu kakvu su i oni nekada dobili.

Džoni tim povodom ne krije da oseća da ovaj gest velikih čelista govori o tome da je muzika univerzalni jezik kojim treba da razgovaraju mladi i koja treba da povezuje sve ljude, i da se predanost umetnosti ipak prepoznaje ma gde umetnik živeo i ma koliko godina imao.

Foto: Promo

Džoni Ranković će samostalno, u svom aranžmanu, izvesti miks autorskih pesama i nekoliko obrada svetskih i naših rok klasika. Biće to nesumnjivo sjajan uvod i još jedna prilika da se uverimo u Džonijevu strast koju gaji prema muzici. A svi koji dođu uživaće u ovom događaju, koji predstavlja eksluzivnu koncertnu ponudu u Beogradu.

Karte za ovaj veličanstveni koncert možete kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na sam dan koncerta u subotu 8. septembra od 17 časova preko puta Nebojšine Kule.

Više o Nikoli Johnny Ranković-u na njegovom sajtu www.johnnyrankovic.com.

Video spot za autorsku pesmu "Strah"

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA