≫ 

Voditeljka žrtva kriminala: Sanja Marinković otkrila šta su joj uradili i to dok se emitovala njena emisija! (VIDEO)

- Krivična prijava je podnešena, proces je pri kraju, hvala momcima iz visoko-tehnološkog kriminala koji su pokušali da pomognu - rekla je Sanja

  • 5

Sanja Marinković, Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

Poznata voditeljka "Pink"  televizije Sanja Marinković u emisiji Premijera ispričala je kako je nedavno bila žrtva kriminala i objasnila šta se tačno desilo.

Našu glumicu prozvali na društvenim mrežama, a onda je ona svojim odgovorom oduševila sve! (FOTO)

- Sad će Srbima to da bude smešno, da mi je to toliko strašno, ali pođimo od toga da od tog Instagram profila zarađuje nekoliko ljudi, onda dolazimo do toga da je to jedna vrsta kriminala - rekla je Sanja, kojoj su hakovali profil na društvenim mrežama.

Sanja Marinković, Foto: ATA Images

- Tačno kad je emitovan "Magazin In", koji je bio najgledaniji tog dana, to se dogodilo. Reč je o nekim NN licima, od 14-15 godina, koji su pomešali granicu između sajber prostora i sajber kriminala. Profil mi je potpuno uništen, nije deaktiviran, nego je potpuno obrisan. Iz Fejsbuka i Instagrama su mi napisali da ne mogu da povrate nalog, a hvala kolegama koji su mi pomogli da istražimo ko je to uradio - dodala je ona.

- Krivična prijava je podnešena, proces je pri kraju, hvala momcima iz visoko-tehnološkog kriminala koji su pokušali da pomognu. Nije loše da spomenemo ovako javno svoj deci koja gledaju da je hakovanje profila na društvenim mrežama krivično delo - zaključila je Marinkovićeva.

 
 
 
View this post on Instagram

Zelela sam da kreiram program detoksikacije za sve vas koji zivite brzo, jurite za obavezama na poslu, kod kuce, u skoli na fakultetu, zaboravljate ili nemate priliku da se pravilno hranite, trenirate ili relaksirate.Sta se postize PROTEINSKIM DETOX programom by Sanja Marinkovic koji su osmislile @marijadjurovski i @housewifedetox EFEKAT NAKON 3 DANA:GUBITAK KILOGRAMA 2-4, SMANJENO NADIMANJE, SMANJENO VREME OPORAVKA POSLE TRENINGA ,POVEĆANA ENERGIJA ,VIŠE MIRNOG SNA, POBOLJŠANO RASPOLOŽENJE,ČISTA KOŽA,GUBITAK VIŠKA VODE.Porucite preko @housewifedetox i na tel 0628222405 i na www.housewifedetox.com i na broj telefona koji je na sajtu.Stize vam na kucnu adresu #detox #3dana #preporucujem #svima #mojerasteve #zensketajne #magazinin #health #vitkalinija #energija #zdravlje #mrsavljenjeA post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicmagazinin) on

 

Pogledajte šta je Sanja rekla o hakovanju svog profila (premotati na sat vremena i devetnaest minuta):

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    16. septembar 2018 | 21:09

    Sanja ravna linije. Dosadna.

  • Ана

    16. septembar 2018 | 21:31

    Сања има потребу да буде у првом плану и да се стално о њој пише. Стално се оглашава. А дијагноза за то је да јој фали пажња у интимном животу

  • plavi safir

    16. septembar 2018 | 21:04

    Mukica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA