≫ 

Veljko Ražnatović objavio sliku sa Arkanovog groba i ispisao emotivnu poruku (FOTO)

Cecin sin posetio je grob svog oca na Novom groblju

  • 6
Veljko Ražnatović/ Foto: ATA Images

Sin pevačice Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović, danas je posetio grob svog oca, Željka Ražnatovića Arkana

Veljko je prve dane jeseni proveo na pripremama u Rusiji, zajedno sa bokserskim reprezenativcima Srbije i Rusije, a po povratku kući je odmah posetio grob svog oca.

Ceca se oglasila nakon otkrivanja ko su napadači na njenu kuću, otkrila da li poznaje vandale i koji korak će preduzeti! (VIDEO)

Sliku je objavio na storiju na Instagramu, a uz nju je ispisao sledeće reči:

- Sanjam, Bog nas prokleo, sve nam dao, a sreću nam je uzeo... 

Objava Veljka Ražnatovića na Instagramu/ Foto: Instagram/veljkoraznatovic

U pitanju su inače poznati stihovi iz čuvene pesme "Zaboravljeni" grupe "Piloti".

Podsetimo, porodična kuća Cece Ražnatović napadnuta je 30. septembra u ranim jutarnjim časovima kada su tri automobila pokušavala da razvale vrata pevačicine kuće u ulici Ljutice Bogdana. Pogledajte snimak napada:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    6. oktobar 2018 | 21:22

    Za trajnu sreću treba prihvatiti da je patnja deo života, patnja ne sme dovesti do pesimizma i očaja. Patnja nam pomaže da utvrdimo stvarne uzroke naše nesreće. Čak i ako niste vernik, budite svesni da se nesreća koja vas je zadesila (koliko god strašna bila) ne događa samo vama Ako i ne verujete ni u šta, pokušajte da pronađete svetlo nad bolnim tačkama koje će ublažiti vašu bol i osetićete veliko olakšanje.Ako imate problema, pokušajte sve što je u vašoj moći da ih rešite Ako su problemi nepremostivi, pomislite na svoje postupke u ovom ili prošlom životu koji su ih delom prouzrokovali. To će vam doneti malo mira i spokojnosti. Inače će vam se briga, bol i patnja činiti besmislenim. Ako vežbate dobrotu i toleranciju, pronaći ćete više mira Ne treba kupiti novi nameštaj za kuću ili se preseliti u novi stan. Vaš komšija je možda bučan i težak, ali dokle god su vam srce i um mirni, ni takvi vam neće smetati. Ako se  brzo ljutite, nećete biti srećni ni kada vas posete prijatelji.  Ako ste mirni i opušteni, ne smeta vam ni najmanji detalj. Trajna sreća leži u duhovnom razvoju! Postoje dva načina za traženje sreće. Prvi je spoljni. Bolji stan, odeća i bolji prijatelji. Drugi je skriven u duhovnom razvoju koji donosi unutarašnju sreću. Trajnu sreću donosi samo drugi način!

  • mima

    7. oktobar 2018 | 17:19

    nista skoro lepse nisam procitala, istinito na lep nacin i slikovit receno, pozdrav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA