"Hormon sreće" će ispuniti Halu sportova 3. novembra

Gosti su bugarski pank-rock bend "Kontrol"

  • 0

Zagrebački bend Brkovi će 3. novembra u Hali sportova „Ranko Žeravica“ održati veliki samostalni koncert na kome će promovisati i pesme sa najnovijeg albuma „Hormon sreće“. Iako postoje 14 godina, objavili su već sedam albuma, a za sedam godina, koliko nastupaju u Beogradu, ovo će biti njihov 10. jubilarni koncert, tako da su članovi benda posebno uzbuđeni pred ovaj nastup.

Foto: Telegraf

- Privilegija je svirati u Hali sportova, tako da se posebno spremamo za beogradsku publiku. 20. oktobra održaćemo i veliki koncert u zagrebačkom Domu spotova, koji će biti odlična uvertira i gde ćemo videti kako publika prima naše nove pesme. Inače, iza nas je posebno uspešna godina u kojoj smo imali više od 40 koncerata u regionu i prezadovoljni smo odzivom i reakcijom publike, tako da smo sigurni da će koncerti u Zagrebu i Beogradu biti posebni - rekao je Shamso 69, pevač grupe „Brkovi“ i dodao da će na koncertu prvo svirati nove pesme, a onda i hitove poput „Bolje da sam s frendovima pio rujno vino“, „Nisam ja za tebe“, „Samac“ i mnoge druge turbo-pank-folk pesme po kojima su posebno prepoznatjivi.

Foto: Telegraf

Inače, bend ovaj koncert posvećuje pokojnom Sinanu Sakiću. Želja im je bila da on gostuje na njihovom beogradskom koncertu, jer je Sinan Sakić, za članove benda, uvek bio uzor i kao pevač i kao čovek. Zato će se bendu na bini u nekoliko pesama pridružiti članovi grupe „Kal“ violinista Bojan Vasić i harmonikaš Rade Arsenović, a kao predgrupa će svirati bugarski bend „Kontrol“. „Brkovi“ su svirali na njihovom koncertu u Sofiji, pa su poželeli da beogradska publika čuje kako zvuči najuticajniji bugarski pank-rock bend. Postoje već 30 godina i vrlo su koncertno aktivni, a često nastupaju i sa poznatim imenima iz inostranstva.

Foto: Telegraf

Kao i svi prethodni albumi, najnoviji album „Hormon sreće“ se može besplatno skinuti sa oficijelnog sajta benda, a dostupan je i na svim većim digitalnim servisima. „Brkovi“ su već objavili i video spotove za pet pesama sa novog albuma „Hormon sreće“, „Odlazim“, “Mazda”, “Lenta” i “Priča se po gradu”, tako da se svi mogu pogledati na njihovom Youtube kanalu.

Karte za beogradski koncert se nalaze u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima, DD Tickets i Gigstixa po ceni od 1.350 dinara do 1. novembra, dok će se pred sam koncert ulaznice prodavati po ceni od 1.500 dinara.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA