≫ 

"Nema tog mora koje bi ublažilo Šešeljev vonj!" Slavko Kalezić se oglasio nakon neviđenih prozivki u Jutarnjem programu! (VIDEO)

Kalezić je promovisao svoju knjgu "Moja istina", kada ga je Šešelj pitao na kojem jeziku je pevao na Evroviziji. Slavko je odgovorio na engleskom, nakon čega je upitan zašto nije pevao na srpskom

  • 3
Kalezić i Šešelj u emisiji, Foto: Printskrin/Youtube/Jutarnji program TV Happy

Nakon što su Vojislav Šešelj i voditelj Milomir Marić u Jutarnjem programu Hepi televizije isprozivali Slavka Kalezića, crnogorskog umetnika i predstavnika na pesmi Evrovizije 2017. godine, oglasio se i Kalezić. Rasprava je počela oko pitanja na kom jeziku je Kalezić pevao na televiziji.

On je za FOS prokomentarisao gostovanje u jutarnjem programu pomenute televizije i ponašanje Šešelja i Marića.

Nemaš ništa u mozgu, važan ti je samo "Guči" vreme je da odeš iz Vlade: Gojković ponovo oplela po ministarkama, na koju je sada mislila?

- Šta reći na ovoliku količinu prostakluka i lišenosti osećaja za prave životne vrednosti? Verujte da mi uopšte nije bilo teško podneti njihove lascivne izjave u nameri da verovatno napustim emisiju, koliko mi je bio težak Šešeljev vonj! - kazao je Kalezić za FOS i dodao:

Porazio sam ih svojim vaspitanjem i odmerenošću. Čak i Šešeljev vonj. Legendarna Milena Dravić u kultnoj predstavi "Bokeški D-mol", u ulozi Marije Šparović u jednom trenutku kaže Andriji Miloševiću koji tumači Stanka: "Vidite koliko je more?! Zaplivajte! A i taj vonj će vam biti manji". Međutim, nema tog mora koje bi ublažilo Šešeljev vonj. I bukvalno i metaforično.

CRNOGORSKI, SRPSKI, ENGLESKI...

Kalezić je promovisao svoju knjgu "Moja istina", kada ga je Šešelj pitao na kojem jeziku je pevao na Evroviziji. Slavko je odgovorio na engleskom, nakon čega je upitan zašto nije pevao na srpskom.

Ili crnogorskom? - uzvratio je Kalezić, da bi predsednik SRS rekao:

Kakvom crnogorskom? Šta ste po nacionalnosti? Crnogorac? Pa vi izmišljenoj naciji pripadate, zato i nemate svoj jezik nego morate na stranom - odgovorio mu je Šešelj.

Kalezić je pokušao promeni tok razgovora sa voditelkjom Irinom Vukotić, ali Šešelj i Marić nisu odustajali.

Bjelopavlići su slavno srpsko pleme! - prokomentarisao je Šešelj kada je Kalezić rekao da je odatle porekom.

Šešelj je upitao Slavka kada je shvatio da je feminista, dok je Marić dodao kako se u Srbiji takvi ljudi nazivaju drugačije.

Foto: Printskrin/Youtube/Jutarnji program TV Happy

Šta ćeš kad ti ukinemo crnogorsku naciju? Šta ćeš onda da budeš? - nastavio je Šešelj sa provokacijama, napominjući kako ga na Cetinju uvek gađaju kamenjem. 

Da li je tačno da su svi koji kažu da su Crnogorci zapravo homoseksualci? - metanisao je Šešelj, na šta mu je Kalezić odgovorio naravno da nisu.

Marić je dodao:

To su evropski Crnogorci.

Šešelj je kazao kako je Mariću lako jer često ide kod Mila Đukanovića, dok on nije bio u Crnoj Gori 20 godina.

Ove teme su apsolutno dosadne! - rekao je Kalezić.

Incidenti u Parovima su postali svakodnevica:

(Telegraf.rs/Kolektiv.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA