≫ 

Teniser se pohotno oblizivao ispred Milice Pavlović, a Nina Radulović je dan kasnije napravila totalno neočekivan potez! (FOTO)

Nina je dan nakon što je Filip pokušao da privuče Miličinu pažnju pevačicu zapratila na Instagramu

  • 5
Nina je Filipa blokirala, a Milicu "zapratila" na društvenoj mreži, Foto: ATA Images, Instagram

Filip Krajinović u pijanom stanju došao je u jedan beogradski klub u kojem je u sredu, 10. oktobra, pevala Milica Pavlović.

Teniser je, očigledno ne potpuno svestan toga da je na javnom mestu, stao ispred bine, oblizivao se i pružao Milici ruku, a pevačica mu ovaj "pozdrav" nije uzvratila! Da li nije želela da se upušta u bilo kakvu komunikaciju sa njim, ili možda nije ni znala ko je momak ispred nje nije poznato, ali ono što se zna jeste da je Filip definitivno zauvek završio sa voditeljkom Ninom Radulović.

Naime, Nina je dan nakon Filipovog ispada u klubu njega blokirala na Instagramu, a počela je da prati Milicu!

Evo i dokaza:

Među ljudima koje Nina prati od skoro se nalazi i Milica, Printskrin: Instagram

Podsetimo, Nina i Filip jedno drugo su upoznali sa porodicama i prijateljima, a nakon nekoliko meseci pisanja o njihovoj vezi prestali su da se kriju.

- Nina je devojka koja je ušla u moj život baš u periodu kada mi je bilo prilično teško i kada je put do pozicije gde se nalazim danas delovao nedostižno. Sreli smo se u vrlo delikatnom momentu kada je njen život u pitanju, tako da je naša privatnost dosta trpela. Međutim, ono što mi se uvek dopadalo kod nje jeste to što je strpljiva i razumna, pa me je u ključnom momentu dobro savetovala - rekao je jednom prilikom Krajinović.

Nina i Filip u vreme ljubavi, Foto: Instagram/nina_radulovic_official

- Ne razume se u tenis, ali je spremna da uči i vrlo je zainteresaovana, tako da je i njen pomalo laički način da objasni i rastumači neke situacije u toku meča nisu za zanemarivanje sa stanovišta strategije i psihološke igre na kojima se velikim delom zasniva tenis. Pri tome, iako nisam iz Beograda, ispostavilo se da imamo mnogo zajedničkih prijatelja, pa se veoma lepo družimo, izlazimo, razgovaramo. Od Nine svašta može da se nauči -  ispričao je Filip.

VIDEO: Milica Pavlović objasnila zašto su momci iz Srbije najbolji frajeri

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Posmatrač

    17. oktobar 2018 | 10:41

    Sad mi je jasno zašto Krajinović NIKADA neće biti veliki teniser. Da li ste ikada videli Novaka pijanog? Naravno da niste.

  • Milorad

    17. oktobar 2018 | 11:10

    Nina je devojka, kao što sam ja mladić, koji je 40 godina oženjen. Kako neka može biti devojka koja je rodila 1,2, 3 deteta, mikad mi neće biti jasno.

  • Bilja

    17. oktobar 2018 | 12:01

    Jedan mator drugi premlad ,ne valja to!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA