Kija objavljuje autobiografiju! Sve tajne o odnosu sa Slobodanom i ispovest o bolesti napisala u knjizi, evo kako se zove i kada je predstavlja (FOTO)

Pobednica Zadruge 1 napisala je knjigu koja nosi naziv "Moj potpis"

Kristina je svoj život stavila na stranice knjige koju uskoro objavljuje, Foto: Nikola Tomić

Kristina Kija Kockar uskoro izdaje autobiografiju!

Knjiga nosi naziv "Moj potpis", a kako saznajemo Kija je potpisivanje knjige zakazala za 25. oktobar na Sajmu knjiga.

- Sve detalje odnosa sa Slobodanom, sve o razvodu i onome što se dešavalo posle njega biće u knjizi. Kristina je iznela apsolutno sve detalje, tako da će se tu naći sve ono o čemu nijedno od njih nije želelo da priča - priča naš izvor.

Kako kaže, svi segmenti privatnog života biće obuhvaćeni u knjizi.

- Knjiga je gotova, a u njoj se Kristina dotakla svih tema iz svog života. Od detinjstva, preko Slobodana, pa do priče o bolesti - zaključuje sagovornik Telegrafa.

VIDEO: Pogledajte kako će Kija izgledati na naslovnoj strani knjige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stasi

    18. oktobar 2018 | 22:59

    O cemu se radi? Sta je cudno? Koliko zena napisu knjigu ili knjige a da nisu zavrsile niti srednju skolu. Pa i kod nas postoje osobe koje su pisale i pisu knjige a da nisu knjizevnice. Eto i voditeljke. Neko je nadaren, neko svoj zivot, bol i tugu hoce da istopi u knjigu. I zasto je sada problem sto Kristina Kockar pise i opisuje svoj zivot. Hoce istinu koju narod zeli cuti. Zeli da prestanu nagadjanja. Zasto se cuditi. Obrazovana je i moze srociti svoje boli. Zbog cega se cidite. Prosto je nadarena za mnogo stosta. Iskoristila je trenutak, onako kako je trebalo. Znam Kiju slucajni susreti u nasoj kuci, i znam da jeste sposobna za mnogo stosta. Iskrenost je njena vrlina a rad i vrednoca, njena prednost. Nije knjizevnica ali to ne zznaci da je nelismena. Dapace obrazovana i vrlo vrlo inteligentna. Dakle, nema razloga za vasu brigu tj. ZAVIST. USPECE I U OVOME. I ako joj njeno zdravlje dopusti, a nadamo se da hoce...pomazemo i pomoci oko izbora strucnjaka, nastavit ce pevanjem ili pak nekim mirnijim poslom npr. VODOTELJSKIM. HVALA ZA OBAVLJIVANJE TEKSTA. A VI DRAGE MOJE CITAJTE....AKO NE NJENU KNJIGU..CITAJTE I MANJE ZLOBE.

  • Dani

    19. oktobar 2018 | 10:29

    Kupicu na sajmu bar 50 knjiga i podeliti prijateljicama. I treba da se procita ta prica jer je jedino Kija govorila istinu.

  • Belma

    18. oktobar 2018 | 23:46

    "Pitanje nije ko ce me pustiti, vec ko ce me zaustaviti!" To je u Kristininoj glavi, u njenim navikama i njenoj hrabrom koracanju. Kristina, pobednica si prava!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA