≫ 

"Folirati žrtvu da bi se stekli poeni kod ljudi..." Karleuša objavom na Tviteru ponovo pokrenula lavinu komentara (FOTO)

- Svako ko na sažaljenju gradi svoje mesto u društvu - nije dobar čovek - napisala je Jelena na Tviteru

  • 19
Jelena Karleuša/ Foto: Marko Jovanović

Jelena Karleuša je novom objavom na Tviteru i danas izazvala veliku pažnju i pokrenula još jednu lavinu komentara, a poznato je da na ovoj društvenoj mreži bez dlake na jeziku iznosi svoje mišljenje povodom raznih ličnosti i situacija. 

Nakon što je objasnila svoju hrpu "dolara" sa kojom se pojavila na snimanju Zvezda Granda i zapušila usta hejterima i "polumozgovima" kako ih je ona nazvala, navodeći kako novčanice kojima se ogrula nisu bile prave, Jelena je ponovo izazvala mali rat komentarima.

- Svako ko na sažaljenju gradi svoje mesto u društvu - nije dobar čovek. Folirati žrtvu da bi se stekli poeni kod ljudi krije najružniju pozadinu. Poznajem ljude koji su doživeli velike tragedije, ali nisu dozvoljavali sažaljenje, naprotiv. A ko igra na tu kartu, potuljeno je zlo - napisala je Karleuša.

Printskrin: Twitter/karleusastar

Podsetimo, juče je medijima odjeknula vest kako Kristina Kija Kockar ima tumor dojke, a poznato je da Jelena i Kija već nekoliko nedelja unazad vode pravi rat putem društvenih mreža. Iz tog razloga mnogi ovaj Jelenin tvit povezuju upravo sa Kijom, iako ona nikoga nije imenovala.

Inače, Jelena Karleuša će se sa suprugom Duškom Tošićem i ćerkama uskoro useliti u novu kuću, a Jelena je otkrila i gde se ona nalazi: 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brle

    18. oktobar 2018 | 16:34

    Draga Jelena, otplovi već jednom u zaborav. Tu ti je mesto.

  • Ada

    18. oktobar 2018 | 19:03

    Da li je moguće da se takva "umišljena zvezdetina" svaki dan eksponira preko nejakih ledja "jadne i nebitne"!

  • Lado

    18. oktobar 2018 | 17:37

    A mlatiti jezicinom po jacim i boljim od sebe zarad skupljanja jeftinih poena? Nije li to jadno i bedno?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA