≫ 

Minimaksov sin otvorio dušu: Prokomentarisao priču da je Arkan navodno šamarao njegovog oca, pa otkrio da je Karleuša za njega "mrtva"!

Poznati hi-hoper govorio je o svom svom slavnom ocu, voditelj Milovanu Iliću Minimaksu

  • 6

Hip-hoper Vladimir Ilić Ila gostovao je u emisiji "Balkan Info", gde je govorio o njegovom slavnom ocu, voditelju Milovanu Iliću Minimaksu, kao i o mnogim drugim stvarima vezano za njegov život.

Na početku se osvrnuo na Minimaksa i rekao da je on bio dobar čovek.

- On je bio ultra dobar čovek, to mu je bila vrlina i mana. Nažalost, tako je i završio. Da ga niko ni ne pomene. Nema ga nigde. Greota. Mnogi ljudi tako odlaze, ali šta da se radi... On je generalno bio radio voditelj. Želja mu je bila da bude komentator fudbalskih utakmica, to niko nije znao, ali uvek je sa mnom pričao... Vremenom je prešao na televiziju. U isto vreme je šljakao televiziju i radio... - pričao je Ila.

On se govorio i o teškim momentima kada je Minimaks bio bolestan.

- Nažalost, saznao sam sve o svim bolnicama. Mama u jednoj bolnici, tata u drugoj. On je bio jako bolestan, imao je cirozu jetre i hepatitis... On je čekao operaciju u Italiji, ali bilo je dosta kasno. Bolest je došla na veći nivo i, nažalost, preminuo je u šok sobi posle operacije... Dobra stvar u svemu tome... Daleko od toga da je dobro, da su otac i majka umrli u isto vreme. Oni su se previše voleli. Mama je umrla 27. decembra 2004. godine, a tata 10. februara 2005. godine. On nije znao za nju da je umrla, tako da su otišli zajedno na onaj svet - rekao je Ila.

On je prokomentarisao i priču da je Minimaks navodno dobio šamar od Arkana, kako je jednom navela Jelena Karleuša.

- Tada sam se ja zakačio s njom (sa Karleušom)... Za mene je "mrtva". U to vreme sam se čuo i sa Cecom, ona mi je izašla u u susret. Sada se i sa njom više ne čujem. Nebitno. Ceca se kune da nije bilo tako, ova (Karleuša) se kune da je bilo tako... Ne znam šta je bilo. Neko je nešto rekao na televiziji i da posle emisije Arkan lupio mom ćaletu šamar. Ne verujem da je to uradio, on je bio šmeker. Ja sam Arkana video par puta u životu... - rekao je Ila.

Šta je sve rekao Ila, pogledajte u intervju za Balkan Info klikom OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nnnsk

    18. oktobar 2018 | 23:17

    Cale ti je bio legenda, pravi laf. Uzivao sam gledati njegove emisije i slusati njegove provale. Prerano nas je napustio...

  • Licemerka

    18. oktobar 2018 | 23:17

    Žao mi je što se niko nikada ne seti g-dina Minimaksa. Zaslužuje poštovanje i sećanje....

  • G.A

    18. oktobar 2018 | 23:41

    Legende nikad ne umiru!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA