≫ 

Zorica Brunclik i Kemiš čekaju svoje prvo zajedničko unuče: Pevačicina ćerka trudna sa zvezdom Granda

- Sledeće godine postajemo baka i deka i radujemo se tome. To je najlepša vest koju nam je ćerka ove godine donela - rekao je Kemiš

  • 3
 Zorica Brunclik, suprug Miroljub Aranđelović Kemiš i ćerka Zlata Foto: Telegraf

Zlata Aranđelović, ćerka pevačice Zorice Brunclik i harmonikaša Miroljuba Aranđelovića Kemiša, je trudna. Ovu vest potvrdio je Kemiš, koji nije skrivao sreću zbog ove sjajne vesti.

- Tačno je... Šta da vam kažem, osim da smo Zorica i ja bili presrećni kada smo to čuli. Sledeće godine postajemo baka i deka i radujemo se tome. To je najlepša vest koju nam je ćerka ove godine donela. Što se tiče svadbe, to je na Zlati i Milošu (Miloš Vujanović, zvezda Granda, prim. aut) , valjda će biti uskoro. Mi se u to ne mešamo. Samo neka su živi i zdravi i neka je naše unuče dobro. To jeste naše prvo zajedničko unuče, ali nama to nije bitno, mi sve unučiće gledamo kao zajedničke - rekao je Kemiš za "Kurir".

Kemiš. Zlatqa i Zorica Foto: A. Nalbantjan

Presrećna je i Zorica Brunclik.

- Bili smo u Majamiju pre mesec dana i pošto je Zlatina želja bila da pliva sa delfinima, mi smo je odveli na taj šou. Nakon toga, svi zajedno porodično smo otišli na ručak i ona nam je izvadila kutiju sa cuclom. Prvo smo se Kemiš i ja bledo gledali, a Zlata je bila kao bulka. Kada smo shvatili o čemu je reč, bili smo presrećni - rekla je pevačica.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Zlata Arandjelovic (@goldies.fashion) on

VIDEO: I Šaban ima mnogo unuka

(Telegraf.rs/"Kurir")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    19. oktobar 2018 | 06:54

    Zoko.kemiše,sa srećom i zdravljem,zoko mnogo si crvena preterujeś,kemiše brate mnogo si se raśirio pomisli po nekada na godine!!!SREĆNO.

  • Lol

    19. oktobar 2018 | 04:40

    Koliko je pametna Zlata govori cinjenica da je u ranoj trudnoći putovala tako daleko i usla u bazen sa delfinima. Vidi se da vec pazi na to dete. Nema sta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA