≫ 

Ceca ženi sina! Veljko zakazao svadbu sa Bogdanom, evo kada i gde će izgovoriti sudbonosno "da" (FOTO)

  • 1
Bogdana i Veljko, Foto: ATA Images

Veljko Ražnatović i njegova verenica Bodana Rodić venčaće se u junu 2019. godine u Beogradu!

VIDEO: I Veljko je potvrdio ženidbu:

Kako se već uveliko priča, Bogdana i Veljko svadbu su planirali još ranije, ali su ih stariji i iskusniji savetovali da se venčaju posle posta, u junu 2019. godine.

- Bio sam kod Cece pre manje od mesec dana i tada sam upoznao celu porodicu. Ceca je prirodna, normalna žena i zaista smo oduševljeni koliko je kulturna. Tada smo se prvi put upoznali i tačno je, pričali smo o svadbi. Venčanje bi trebalo da bude sledeće godine, ali još uvek nisu precizirali datum, možda bude u junu. Nisam siguran i nemojte me držati za reč - rekao je Bogdanin otac.

Cecin sin pokazao novu tetovažu: Lik ovog čoveka svima je dobro poznat, a tek da vidite pored čega ga je istetovirao! (FOTO)

- Što se mene tiče voleo bih da se ispoštuju svadbarski običaji i to da mi ćerka pred oltar ode iz moje kuće, ali neću da se mešam, neka bude kako odluče - objasnio je Bogdan.

Veljko već dugo Bogdanu zove svojom ženom, Foto: Instagram/veljkoraznatovic

- Veljko nas je lepo dočekao, stvarno nemam nijednu zamerku. on je divan dečko. Naravno, pobneli smo im poklone a nismo zaboravili ni na naše domaće proizvode ćurke, ali ne smem mnogo da vam pričam, da mi se ćerka ne naljuti. Ne znam gde će njih dvoje živeti posle svadbe, ali mislim da će svi biti zajedno u kući u Beogradu - zaključio je Rodić za Svet.

Podsetimo, Veljko mesecima unazad Bogdanu zove svojom ženom, a Ceca i Anastasija javno su podržale ovu vezu.

VIDEO: Cecina ćerka iz drugog ugla: O Teodosiću, braku, deci i Veljkovom boksu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA