≫ 

"Momak, neka ti služi na čast!" Karleuša se oglasila nakon izjave sina pokojnog Minimaksa da je mrtva za njega! (FOTO)

Jelena Karleuša oglasila se na Tviteru nakon što je odgledala intervju Vladimira Ilića

  • 13

Nakon što je sin čuvenog voditelja Milovana Ilića Minimaksa, reper Vladimir Ilić Ila, u intervjuu za "Balkan Info" izneo detalje iz života svog slavnog oca u kojima je pomenuo i Jelenu Karleušu, oglasila se i pevačica.

Podsetimo, Minimaksov sin prokomentarisao je priču da je njegov otac navodno dobio šamar od Željka Ražnatovića Arkana, kako je jednom prilikom navela Karleuša.

- Tada sam se ja zakačio s njom (sa Karleušom)... Za mene je "mrtva". U to vreme sam se čuo i sa Cecom, ona mi je izašla u u susret. Sada se i sa njom više ne čujem. Nebitno. Ceca se kune da nije bilo tako, ova (Karleuša) se kune da je bilo tako... Ne znam šta je bilo. Neko je nešto rekao na televiziji i da je posle emisije Arkan lupio mom ćaletu šamar. Ne verujem da je to uradio, on je bio šmeker. Ja sam Arkana video par puta u životu... - izjavio je Ila.

Vladimir Ilić/ Printskrin: Youtube/ BALKAN INFO - Zvanični kanal

Ovim povodom oglasila se Jelena, putem svom naloga na Tviteru.

- Odgledah intervju Minimaksovog sina u kom me je izvređao zato što sam javno otkrila da je na moje oči Arkan ošamario Minimaksa. Kaže, zvala ga je Ceca i zaklela se da to nije istina. Momak, neka ti služi na čast. Tvom ocu koga sam mnogo volela neka je večna slava i hvala - napisala je Karleuša.

Evo i objave:

Karleušina objava na Tviteru/ Printskrin: Twitter/karleusastar

Inače, Jelena Karleuša trenutno vodi bitku i sa Vesnom Dedić:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лицемер

    19. oktobar 2018 | 16:52

    Умислила да је звезда а Поповић је звао јер код народа најбоље пролазе глупости. Да је у жири звао академски образоване људе без силикона у телу који знају да се изражавају пропала би му емисија. Чуј Џеј Кеј има армију фанова а на концерту гужва као на железничкој станици у Кузмину ... која је иначе укинута и возови тамо не стају.

  • Papilon

    19. oktobar 2018 | 16:14

    Bilo bi dobro kad bi Karleusa samozvana zvezda.malo smanjila jezik otvara usta kad treba i kad netreba stvarno je dosta.

  • Marija

    19. oktobar 2018 | 19:03

    Godinu dana sam mlađa od ove. Kad se samo setim koliko joj je Minimaks pomagao u početku karijere, koliko je puta gostovala kod njega. Da li mu se ikad zahvalila u odala počast. Jedino na Twitter se oglašava kad je neko pomene. Žena Dno Dna!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA