≫ 

Vesna Dedić žestoko odgovorila Karleuši nakon što joj je JK poručila da bruka svoju profesiju! (VIDEO)

- Jelena Karleuša je jedna uvažena javna ličnost, čujem da je poznata i u Turskoj - kaže Vesna Dedić

  • 16

Izjava Vesne Dedić da je Jelena Karleuša još mlada da bi gostovala u njenoj emisiji "Balkanskom ulicom" i da će morati da sačeka na izdavanje još jednog albuma, naišla je na žestoku kritiku Jelene Karleuše, koja je rekla kako "ne zna ko je Vesna Dedić" i njenu izjavu ocenila malicioznom i bezobraznom. Mnogi su ovo odmah okarakterisali kao novi medijski rat, a sledi nastavak priče.

U izjavi za Telegraf, Vesna Dedić je pre svega istakla kako ne bi ovo nazvala medijski rat, kao i da Jelenu Karleušu veoma poštuje.

Vesna Dedić/ Foto: A. Nalbantjan

- Jelena Karleuša je jedna uvažena javna ličnost, čujem da je poznata i u Turskoj. Vrlo je uticajna na društvenim mrežama i ja njeno delo veoma poštujem. A s druge strane, ja kao autor "Balkanske ulice", imam prava da zovem ne one koji su najpopularniji u ovom trenutku (iako ponekad zovemo i takve), već prosto, to je pravo svakog autora. Ja nisam samo urednik i voditelj, ja sam autor. I autor ima prava da odredi koja to osoba u tom trenutku može da kaže nešto iskreno, emotivno, što bi značilo mom krugu gledalaca. Ja pretpostavljam da će Jelena Karleuša uskoro biti gost RTS-a. Da li moj, ili neke druge koleginice, to već ne znam - zaključuje Vesna, a njenu kompletnu izjavu pogledajte na početku teksta.

Jelena Karleuša/ Foto: Nikola Tomić

Šta će na ovo reći JK, ostaje da vidimo. Prethodni Karleušin odgovor Vesni pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bibi

    19. oktobar 2018 | 19:51

    Ako JK dođe na RTS u bilo kom svojstvu, onda bi to bila sramota za nacionalnu televiziju.

  • Bob

    19. oktobar 2018 | 20:07

    Vesna vasa je emisija izvaredna, mislim da Karleusa nebi imala sta da trazi u jednoj takvoj emisije njoj najverovatnije vise leze emisije kao rijaliti ili zadruge.

  • Anja

    19. oktobar 2018 | 20:17

    To se zove dama!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA