≫ 

Sloba otkrio detalj koji je malo ko znao: Ono što je uradio za Kiju će vas oduševiti

Pevač je otvorio dušu u emisiji "Magazin In"

  • 23

Sloba Radanović gostovao je u emisiji "Magazin In", a u jednom momentu pričao je i svojoj bivšoj ženi Kiji Kockar. Pevač je otkrio jedan detalj iz njihovog zajedničkog života koji nismo znali. Naime, Sanja Marinković ga je pitala šta je znao da uradi da pokaže ljubav, a on se dotakao početka njegove i Kristinine veze.

- Pa znao sam da radim neke stvari da radim da joj privučem pažnju. Recimo grafit ispred njene zgrade pa je zovem i kažem izađi. To je baš za Kristinu bilo, kad smo se upoznali - rekao je Sloba.

VIDEO: Sloba pred nastup progovorio o Kiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zara

    20. oktobar 2018 | 18:49

    Ha, ovaj kvarni covek je sve radio da bi iskoristio situacije i prilike samo zbog sebe, za sebe i nikog vise. Pisao je emotivne stvari i za ljubavnicu, a samo sedam dana posle poruke supruzi da je voli najvise na svetu! Ko njemu jos moze verovati ista?!

  • XX

    20. oktobar 2018 | 20:00

    Nije Kija kriva sto Sloba nije hteo da ozeni Lunu kad to shvate ovi ostrasceni bice im puno lakse!@Ovi sto du u prodloj sezoni napadali javno pa videli da je to lose,sada nspadaju tajno otvarajuci lazne profile i pljujuci Kiju ali i tu su provaljeni!Manite se Kije i obracunavajte se sa svojim problemom a to je lazni mladozenja Sloba!

  • Ljilja

    20. oktobar 2018 | 20:01

    Gde su sada Radanovici da daju izjave gledaju snimkove i podrze nesufjenu snajku??Neka nam Slobica pisteni dobri covek to objasni bruka jedna!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA