≫ 

Kija priznala: "Imam tri tumora!" Sloba nakon saznanja za bolest bivše žene pet dana proveo sa njom, ovo su detalji iz Kristinine knjige!

Ekipa Telegrafa došla je do Kristinine knjige u kojoj ona priznaje da se bori sa zdravstvenim problemima

  • 49

Kristina Kija Kockar potvrdila je u svojom knjizi u koja je u zvaničnoj prodaji od 22. oktobra 2018 da ima tri tumora! Kako smo pročitali u Kristininoj knjizi do koje smo došli, ona je u poslednjem delu knjige priznala da ima zdravstvene probleme, te da je reč o tumorima na grudima.

Kako je objasnila, za zdravstvene probleme je saznala tri meseca od završetka "Zadruge", ali, kako je naglasila, njen život nije smrtno ugrožen.

Kristina je navela da je čim joj je lekar saopštio da ima tri tumora pozvala bivšeg muža Slobodana Radanovića i priznala je da, posle saznanja da je njeno zdravstveno stanje ugroženo, nije mogla da dođe sebi, te da joj je bilo teško da poveruje da ju je posle svega i to zadesilo.

Kako smo pročitali, Kristina u knjizi navodi da je u tom momentu zbog narušenog zdravlja krivila i sebe i Slobodana, Radanovića zbog svega što joj je uradio, a samu sebe zato što je dozvolila da je stres u toj meri utiče na nju. Zanimljiv detalj koji je otkrila jeste taj da je Slobodan u to vreme skoro pet dana proveo pored nje. Kristina je navela da je u narednom periodu čekaju redovne kontrole, te da su joj se hormoni usled stresa poremetili.

VIDEO: Ekskluzivno! Telegraf došao do Kijine knjige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Meni je nje zao

    21. oktobar 2018 | 21:41

    @Maksa@ Ne zaboravi da je od kraja septembra do 22. oktobra trebalo dovrsiti knjigu, naci izdavaca, sponzora, odstampati, spremiti graficko resenje korica i sve to pripremiti za Sajam knjiga. Kako? Nemiguca misija apsolutno! Ili je prica o bolesti ubacena da bi se izazvalo sazaljenje ili ovde nesto ne pije vodu. Doduse kd je ova manipulatorka u pitanju nista ne pije vodu. Ono sto bi doticna trebala da zna je da je istina spora ali dostizna. Knjigu NIJE sama pisala vec ju je pisao njen drazesni prijatelj i ex ucesnik rijalitija. Zaradu ce deliti, njoj skace "popularnost" ali ima srecu sto joj bivsi muz nije pokvaren kao ona jer ako on razveze jezik (a mucenik toliko toga i ne zna), doticna bi otisla na najudalje iji kontinent i bavila se poljoprivredom samo da niko ne sazna gde je...od blama i sramote. Nego Sloba nije iz te price i ne razmislja o zaradi i prikupljanju jeftinih poena kod naroda. Radi ono sto voli i doticnu pomene samo ako ga nesto pitaju za nju a ona cim je dva dana nema u medijima odmah krene sa pljuvanjem bivseg muza po drustvenim mrezama. Jadnica!

  • oo

    21. oktobar 2018 | 20:11

    A onda opet recite da je glumila, da ne pati, da ne voli, da stavlja prst u usta kako bi povracala i mnoge druge gadosti. Jedan od uzroka za nastanak ove bolesti je upravo preveliki stres. A svi znamo kroz sta je Kija prosla. Draga Kiki, nadam se da ce lepe stvari koje ti se momentalno desavaju pozitivno uticati i na tvoje zdravlje. Puno srece i dobro zdravlje od srca.

  • Dokleeeee....

    21. oktobar 2018 | 20:19

    Ma da. Sada ce mu nametnuti osecaj krivice i ponovo manipulisati njime kao sto je radila sve vreme. E, Slobodane, nikada se ti neces izvuci iz kandzi ove hijene! Osim, ako i ovo nije deo zajednickog scenarija?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA