≫ 

Krvnički ju je udarao, toliko jako da joj je... Kija u knjizi opisala scenu nasilja njenog oca nad njenom majkom!

Kija je u knjizi prvi put iznela mučan događaj vezan za njenog oca i njenu majku, koji ne može da zaboravi

  • 71
Kija, serijal slika sa fotografisanja za knjigu, Foto: Nikola Tomić

Kristina Kija Kockar u knjizi "Moj potpis" opisala je i mučnu scenu koju je gledala, a z akoju je krivac njen pokojni otac Miloš Kockar koji je na njene oči, kako je navela, krvnički tukao njenu majku Nadicu Zeljković!

Kija je objasnila, kako smo pročitali u knjizi do koje smo došli pre nego što se zvanično našla u prodaji, da je sve počelo raspravom Nadice i Miloša ispred restorana koji je bio u njegovom vlasništvu. Rasprava se pretvorila u to da je Miloš, kako je Kristina navela, udario njenu majku, a onda ju je silovito odgurnuo na haubu i počeo je krvnički da je tuče.

Kijin tata ispraćen uz pesmu Miše Kovača, uz Kristinin oproštajni govor svi plakali (VIDEO) (FOTO)

Kija je iznela detalj da je Miloš toliko jako udarao Nadicu da su joj pukle naočare, a navela je da je ona, iako mala, pokušavala da odbrani majku udarajući oca pesnicama svom snagom.

Kija sa ocem, Foto: Telegraf

Kako je objasnila, Nadica i Miloš nakon toga nastavili su da komuniciraju, ali njihov odnos nikada nije bio isti. Takođe, Kija je objasnila da se nije usudila da sa majkom ikada priča na ovu temu.

Podsetimo, kako smo prethodnog dana ekskluzivno objavili, Kija je u knjizi priznala da ima tri tumora, te da je Sloba u to vreme proveo nekoliko dana sa njom. Više o tome OVDE.

VIDEO: Ekskluzivno! Telegraf došao do Kijine knjige, evo kome ju je pobednica Zadruge posvetila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dodo

    22. oktobar 2018 | 12:27

    Citam komentare i ne mogu verovati koliko ljudske zlobe , branjenja nemorala , a da niste gledali Zadrugu 1 , ni procitali knjigu.Kija glavu gore malena i samo guraj napred!Ovi zlobni komentari poticu iz iste "kuhinje"!

  • Nea

    22. oktobar 2018 | 12:27

    Nije znala da napiše “oproštajni govor” na očevoj sahrani, već joj je Slobodan sastavljao i ispravljao tekst, a sada, demek, zna napisati knjigu?! Instagram-statusi joj puni pravopisnih greški! Ma, da, svakako je ona posala, ali malo sutra.😄😄 Hajde, ovce, navalite na šišanje.

  • joca

    22. oktobar 2018 | 10:45

    Lepo sam rekla knjiga će biti puna patetike, lazi i sl. jer treba opravdati njenu alavost na novac i slavu. Treba se oprati od sopstvenih lazi i prevara, od manipulacije narodom. Mislim da je i ova knjiga manipulacija i uvod u pomirenje sa Slobom koje je već po scenariju. Udji u Zadrugu 1, flertuj (bez zaljubljivanja), onda ćemo se malo prepucavati preko medija, pa ćemo se razvesti, pa ćemo naći razlog da se pomirimo, nismo ni prvi ni poslednji koji su se pomirili posle razvoda. Na zalost iskoristili su Lunu, jer da je bila neka nebitna devojka sigurno ne bi ovoliko profitirali. Scenario do tančina razradjen i realizovan. Nije na nama da sudimo, ali ima ko će im suditi za sve što su uradili prvo ovoj mladoj devojci pa posle i narodu koji im je bezrezervno verovao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA