≫ 

Besan stigao na suđenje: Mateja Kežman dužan 27.000 evra bivšoj ženi, preti mu zatvorska kazna

Krivičnu prijavu protiv proslavljenog fudbalera podnela je njegova bivša supruga Emilija

  • 13

Mateja Kežman mogao bi se naći iza rešetaka zbog navodnog neplaćanja alimentacije za troje dece koju ima sa Emilijom Kežman, koja je i podnela krivičnu prijavu protiv bivšeg supruga.

Proslavljeni fudbaler navodno dve i po godine nije dao sinovima i ćerki ni dinara, te je dužan 27.000 evra, a na suđenje u Treći osnovni sud u Beogradu stigao je danas vidno nervozan.

Kežmanovim saradnicima oduzeto 1.2 miliona evra, 500.000 u gotovini

- Kada su se pre četiri godine razveli, Mateja je svakog meseca regularno isplaćivao 900 evra, ali onda je iznenada prestao. Iz privatne škole prebacio je decu u državnu i troškove sveo na minimum. Ali je onda odjednom prestao da uplaćuje novac. Pošto Emilija nije mogla da se dogovori s njim, ona je odlučila da podnese krivičnu prijavu. Kežman se pojavio na saslušanju i pokušao je da se opravda time da im je ostavio lokal u Crnoj Gori i da je kirija koju naplaćuju zapravo iznos alimentacije. Takođe je tvrdio da deci redovno kupuje sve što im je potrebno, vodi ih na putovanja, plaća školske troškove i sve što od njega zahteva očeva uloga - izjavio je izvor blizak fudbaleru.

Mateja Kežman/ Foto: ATA Images

- Ako prizna krivicu, Mateja može da prihvati da im uplati sve što im duguje i da bude osuđen na blažu kaznu. Međutim, ukoliko ostane pri svojim tvrdnjama da deci ništa ne duguje, protiv njega će se voditi sudski postupak i može da bude osuđen na zatvorsku kaznu - zaključio je izvor.

Podsetimo, Mateja i Emilija razišli su se 2011. godine posle 11 godina braka, a brakorazvodna parnica trajala je tri godine. Zvaničan razvod usledio je 2014. godine, posle čega je došlo do raspodele Kežmanove imovine koja je navodno procenjena na 15 miliona dolara.

Kežman je nakon razvoda od Emilije živeo u vanbračnoj zajednici s Marijom Perković, koja mu je rodila sina Filimona. U avgustu ove godine je oženio devojku Taru Šumonju nakon četiri godine veze, a romantična i ležerna ceremonija bila je organizovana na Adi Bojani. 

Mateja Kežman sa drugom ženom Marijom Perković ima sina/ Foto: twitter/@perkovicmarija

(Telegraf.rs/Izvor: Kurir.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sibin

    22. oktobar 2018 | 13:39

    Kakva je to alimentacija od 900€???? Te bivse gospodje obozavaju da ne rade nista i zive od bivsih muzeva?!?!?!?!?!

  • Da

    22. oktobar 2018 | 14:24

    Pa sve placa deci..a alimentacija zeni za dzeparac..od cega zaboga ona da zivi...samooo bahato neradnici...

  • Heroes

    22. oktobar 2018 | 13:31

    Pobozan decko, pun tetotavaza imena dece, manastira, svetaca...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA