≫ 

Leontina oduševljena Natašinim dolaskom u žiri, a onda progovorila o Kiji: Ona to nije iskoristila kao mlaćenje prazne slame! (VIDEO)

- Ja sam u prvoj sezoni pitala može li Nataša Bekvalac, ona je bila moj prvi izbor - rekla je Leontina

  • 19

Kantautorka Leontina Vukomanović otkrila je da je oduševljena što se pevačica Nataša Bekvalac pridružila žiriju muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice".

"Ako se svi povučemo pred tim, šta će da ostane?!" Goca Tržan surovo iskreno o dolasku Kije u žiri, evo šta joj je rekla kad ju je videla na prvom snimanju (VIDEO)

Leontina je objasnila zašto je plavokosa pevačica još od prve sezone takmičenja bila njen prvi izbor.

Nataša Bekvalac, Foto: Nikola Tomić

- Ja sam u prvoj sezoni pitala može li Nataša Bekvalac, ona je bila moj prvi izbor. Pre svega zato što je popularna, prepoznatljiva, kao dete je potekla iz muzičkih takmičenja, prošla je sve te krugove. Ja sam nju žirirala tada - rekla je Leontina.

Leontina Vukomanović, Foto: Nikola Tomić

Veliku pažnju medija privukao je još jedan novi član, pevačica i pobednica Zadruge 1 Kristina Kija Kockar. Kantautorka je otkrila šta misli o Kristini, ali i o njenoj pevačkoj karijeri.

- Pinkove zvezdice su porodični šou program. Ako će Kristinin dolazak da poveća gledanost, ja nemam ništa protiv - rekla je Leontina i dodala:

Kija Kockar, Foto: Nikola Tomić

- Sva sreća da je Kristina dobila neku svoju medijsku pažnju nakon rijalitija, a ona to nije iskoristila kao mlaćenje prazne slame, da ode u klub, đuska i da potroši sva novac koji je zaradila, pa ostala na ulici. Ona snima pesme, spotove, ide na nastupe, meni je to put koji današnje vreme diktira jendoj osobi koja hoće da se bavi ovim poslom - zaključila je članica žirija.

Šta je sve Leontina rekla o Kiji i Nataši, ali i o odlasku Jelene i Sergeja iz žirija "Pinkovih zvezdica" pogledajte u vidue na početku teksta.

VIDEO: Ekskluzivno! Telegraf došao do Kijine knjige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Una

    23. oktobar 2018 | 09:28

    Bravo Leontina!

  • Seka

    23. oktobar 2018 | 09:27

    Jedina kompetentna JESTE Leontina. I ono sto je rekla, jeste tacno. I juce sam cirala njen komentar. I potpuno je u pravu. Kija jeste mizikalna..prvakinja u plesu, a ples ne ide bez muzike. Dakle, sluhista i muzikalna. Mozda nema glas jedne Leontine..ili Ane Bekute, ali to ne znaci da ne moze biti u ziriju. Gluposti i fanovi one druge strane, ne razmisljajuci razumno, vec nekom mrznjom PISU gluposti. Verujem Leontini i njenim recima.

  • Stasa

    23. oktobar 2018 | 12:42

    Bravo Leontina! Objasnila 👏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA