≫ 

Darko Lazić u operacionoj sali: Pevač u veštačkoj komi, ima i delimičan gubitak pamćenja

Pevač Darko Lazić doživeo je tešku nesreću na putu ka Beogradu kada su, u Brestaču kod Pećinaca, njegova kola iz za sada nepoznatih razloga, sletela sa puta i prevrnula se na krov

  • 54
Darko Lazic, Nocni klub Square Foto: ATA images

Darko Lazić jutros je imao saobraćajnu nesreću u Brestaču kod Pećinaca. Udes se dogodio kad je pevač kolima krenuo ka Beogradu, sleteo s puta i vozilo se prevrnulo na krov.

Otac i devojka Darka Lazića u Zemunskoj bolnici Foto: Telegraf

Sleteo sa puta i prevrnuo se na krov: Detalji strašne nesreće Darka Lazića na putu Subotište-Brestač

Pevač Darko Lazić krenuo je ka Beogradu kada su, u Brestaču kod Pećinaca, njegova kola iz za sada nepoznatih razloga, sletela sa puta i prevrnula se na krov.

Direktor Kliničko-bolničkog centra Zemun Dragoš Stojanović potvrdio je Novostima da je Lazić posle nesreće prevezen u ovu ustanovu. Pevač je, po njegovim rečima, primljen sa teškim telesnim povredama i životno je ugrožen.

Lazić ispao iz BMV dok su se prevrtala Foto: Telegraf

Kako nezvanično saznajemo, Darko je uveden u veštačku komu, a usled teških povreda glave, konstatovana mu je privremena amnezija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radmila

    23. oktobar 2018 | 11:28

    Bio si moj najomiljeniji pevač u zvezdama granda,ubedljivo i najbolji,pobedio si,pobedi i sada!Neka te dragi Bog čuva Darko!Ne brze od zivota!

  • Tanče

    23. oktobar 2018 | 11:46

    Ne daj bože nikome tako nešto. Od ♥ mu želim brz oporavak.

  • Gg

    23. oktobar 2018 | 11:23

    Daj boze da bude sve ok. Klinci ne kontaju da ih pare ne štite od takvih stvari. Pare, moć u drustvu. A život jedan. Ne može se uplatiti nov.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA