Darko Lazić bi možda prošao sa daleko lakšim povredama da je u kolima uradio samo jednu stvar

Popularni pevač je nakon saobraćajne nesreće prevezen na lečenje u Kliničko-bolnički centar u Zemunu

  • 35
Darko Lazić Foto: Marko Jovanović, ATA Images

Darko Lazić doživeo je tešku saobraćajnu nesreću, pri čemu čemu je prevezen u Kliničko-bolnički centar u Zemunu na lečenje. Kako piše "Blic", pevač navodno nije bio vezan sigurnosnim pojasom, zbog čega je, nažalost, zadobio teške povrede nakon što je automobil skrenuo sa kolovoza i prevrnuo se nekoliko puta.

Mali mora da izdrži... Saša Popović i Aca Lukas unezvereni zbog vesti o strašnoj saobraćajnoj nesreći Darka Lazića

- Darko ima teške telesne povrede. Polomljene noge, rebra... Eto, to je to, ne znam šta više da vam kažem. Nije svestan, gubi se... Ne znam gde je bio pre nesreće, bio je sa drugarima. Nismo radili, nisam bio sa njim. Nikada nije imao saobraćajku, čukne se auto, ali ovo ne... na slikama sam video automobil - kaže njegov prijatelj i telohranitelj Miljan Vračević.

VIDEO: Miljan Vračević o Darku Laziću:

Uz Darka su brojne njegove kolege, koje su mu uputile reči podrške i brz oporavak. Takođe, i njegovi najbliži, roditelji i devojka Marina, koji su odmah došli u bolnicu nakon stravično udesa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Coka

    23. oktobar 2018 | 21:53

    Da je vozio sporije....

  • Abc

    23. oktobar 2018 | 21:51

    Najbolje bi bilo da je bio trezan

  • Pojas

    23. oktobar 2018 | 21:41

    Iz ličnog iskustva pošto sam isto to preživeo kao i Darko ja sam imao samo izlomljenu levu ključnu kost ali sam bio vezan i nisam ni dana proveo u bolnici, toliko o vezivanju pojasa i ovo neka je za nauk svima nama koji smo ucesnici u saobracaju bilo kao vozaci ili putnici a Darku želim što brži oporavak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA