Neviđena gužva na Sajmu zbog Kije: Pobednica Zadruge otkrila da li je svoju knjigu sama napisala, a onda navela koja slavna glumica bi volela da je glumi (FOTO) (VIDEO)

Pobednica "Zadruge" je na Sajmu knjiga u Beogradu promovisala svoju knjigu pod nazivom "Moj potpis"

Kristina Kija Kockar je na beogradskom Sajmu promovisala svoju novu knjigu koja nosi naziv "Moj potpis". Pobednica "Zadruge 1" otkrila je u razgovoru sa novinarima, među kojima je bila i ekipa portala Telegraf.rs, da li knjigu sama napisala, da li je njeno delo pročitao bivši muž Sloba Radanović, da li će se vraćati u rijaliti, kao i to koja slavna glumica bi volela da je glumi, ukoliko bi se snimio film po knjizi.

Šta je Kija rekla o svemu ovome, možete pogledati na snimku na početku teksta.

VIDEO: Kija Kockar je odgovorila Emiru Kusturici:

Pogledajte slike sa Kijine promocije:

Kija Kockar Foto: Nikola Tomić
Kija Kockar Foto: Nikola Tomić
Kija Kockar Foto: Nikola Tomić

Kija Kockar Foto: Nikola Tomić
Kija Kockar Foto: Nikola Tomić
Foto: Nikola Tomić

Foto: Nikola Tomić
Foto: Nikola Tomić
Foto: Nikola Tomić

Foto: Nikola Tomić
Foto: Nikola Tomić
Foto: Nikola Tomić

Foto: Nikola Tomić
Kija Kockar i majka Nadica Foto: Nikola Tomić
Kija Kockar i majka Nadica Foto: Nikola Tomić

Kija Kockar i majka Nadica Foto: Nikola Tomić

(Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    26. oktobar 2018 | 12:14

    Knjiga bi bila pun pogodak da je pisala pravu istinu o svojim sexualnim aferama ovako kisela voda...

  • Tačkica

    26. oktobar 2018 | 09:23

    Postoje dve stvari koje govore o ovoj devojci sa licem devojcice i osmehom koji razoruzava,da nisu sva sredstva dozvoljena za postizanje cilja i da jos kako da nas uspesi,sutra mogu da se okrenu protov tebe. U njenom slucaju to nije ni pevanje,ni ziriranje koliko je objavljivanje autobiografije? Autibiografija? Znate ni osobe sa mnogo duzim i ozbiljnijim karijerama i zivotnim pricama se ne usude da je napisi. Pisce upoznajemo kroz njihove price prateci nacin njihivog razmisljanja kroz neku zamisljenu pricu,a ne kroz autobiografiju. Autobiografija je nezahvalna,jer se pise kroz sopstvene oci i zbog toga onaj ko je pise,bice ili previse pristrasan i samim tim neobjektivan. Ili previse samokritican i ponovo neobjektivan. Pisac ove autobiografije na poledjini svoje knjige kaze da zeli da njena rec bude poslednja. Znaci jasno je odmah o kakvoj autobiografiji se ovde radi. Ja sam prilicno sigurna da o svojim manama i nedostacoma ne pise. Doduse ona deluje kao osoba koja ih i nije svesna. A drugo. Za par recenica,u ovakvom komentaru potrebno je vreme,bez da se vratim i procitam gde sam pogresila. A tek knjigu? Makar i brosuru? To se ne moze usput. Za to se odvaja vreme. Ova devojka ga nije imala. Jer lektor ispravlja greske,ali ne i stil pisanja i citavu knjigu. Jer opet,hteli vi da prihvatite ili ne,ko god je video njeno posmo,koje je bivsem muzu nedavno napisala javno na instagramu,zna da devojka ne ume da pise. Recenice su joj sture,nepovezane,misao joj se gubi. Ali ipak se usudila da potpise knjigu kao pisac. E zato i zbog tiga ljudi menjaju misljenje o ovoj devojci sa likom devojcice koja je preslatka,ali ima problem sto zeli sve,bez razmisljanja sta je zaista dobro za nju. A to nije samo prodati. I nije obozavanje dece koja ce odrasti i otici u svoje zivote. To je postovanje odrasle publike. A ona to zbog ovakvih potrza nema.

  • Pisac Kija, jel' vam prija?

    26. oktobar 2018 | 17:27

    Ova Kija vam je kao kamencic u cipeli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA