≫ 

Dve decenije su u lošim odnosima, a sada je Karleuša pohvalila Cecu i šokirala sve! (VIDEO)

Jelena je iznela komplimente na račun Cece i iznenadila sve

  • 3
Ceca i Karleuša, Foto: Telegraf

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović već dve decenije nisu u dobrim odnosima, zbog čega su se svojevremeno našle i na sudu. Međutim, Karleuša je u poslednjoj emisiji "Zvezda Granda" prokomentarisala nešto što je sve iznenadilo.

Jelena je pohvalila Cecin glas i pesme, komentarišući nastup jedne takmičarke koja je pevala Cecinu pesmu i time sve gledaoce ostavila u šoku.

- Ja mnogo volim Cecine pesme i kako Ceca peva, to je sve pisala žena koja je napravila čitavu moju karijeru, Marina Tucaković - rekla je Jelena i dodala:

Karleuša pohvalila Cecu i šokirala sve, Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

- Respekt za sve te pesme koje bih ja rado pevala na nastupima, ali iz nekih drugih razloga to ne radim, ali pesme kao pesme su vrh.

Pogledajte kako Karleuša hvali Cecu na snimku ispod teksta (premotati od 18. minuta):

Međutim, ovo nije prvi put da Karleuša hvali Cecino pevanje, to isto se dogodilo i 2016. godine u emisiji "Zvezde Granda" kada je Jelena komentarisala jednu takmičarku.

- Postoji i originalna verzija koju izvodi Ana Visi. To je štos pesma, nema veliki raspon. Fora je u emociji i šmekerskom pevanju. Ne znam koja je bolje otpevala pesmu, da li Ceca ili Ana, ali obe su poznate po emotivnom pevanju. Njima srce krvari dok izvode tu numeru - rekla je Karleuša svojevremeno.

Pogledajte šta je tada Karleuša rekla o Ceci (premotati na 16:35):

A kada se Ceca i Karleuša nađu na sudu, to izgleda ovako:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA