Božo Vrećo objavio novi spot za pesmu "Dragi" (FOTO) (VIDEO)

Božo Vrećo će pevati i u Beogradu 15.decembra u Sava Centru

  • 4

Božo Vrećo, vrhunski interpretator sevdalinki, je danas objavio novi spot pod nazivom Dragi koji otvara album Melek, peti Božin studijski album koji je jedan od najprodavanijih u regionu i izdat je za Croatia Records.

Na pesmi Dragi sarađivao je sa slovenačkim saksofonistom Vaskom Atanasovskim, a spot  je radio dvojac Sandra Mihaljević i Igor Ivanović. Lokacije snimanja su bile Gornji grad u Zagrebu i predivno Hiže na bregu u Zagorju. U spotu se pojavljuje i hrvatski TV voditelj Dorijan Klarić kako bi priča bila potpunija u sadržini i što emotivnije ispričana.

Foto: Promo

- U spotu se spajaju svet sna i jave, prepliću se sećanja i ono što je stvarno i opipljivo. Lik Dragog u spotu dolazi kao snoviđenje, kao senka koja i s'onog sveta pazi na onog drugog. Oni se osećaju i bez da se vide i ta iskonska antologijska ljubav zapravo se proteže kroz celi taj dramski prikaz sete, nedostajanja, čežnje i samoće. Ključ ima metaforično značenje da je sve i dalje u njegovim rukama, da mu prepušta odluku srca i ma što da mu život nosi, on će ga uvek štititi i biti uz njega. Radnja se ipak retrospekcijski vraća u neko minulo doba u prošlom veku i plovi kroz sadašnjost u buđenju - izjavio je Božo koji na albumu potpisuje sve tekstove i muziku.

Božo Vrećo je ovih dana imao nastupe u Kanadi i Americi, gde je nastupao i na čuvenom Brodveju. Time je još jednom pokazao da njegova muzika  ne poznaje granice.

Božo Vrećo će pevati i u Beogradu 15.decembra u Sava Centru. Božo poziva svoju, kako je on naziva, "zlatna vrednu publiku" koja ga obožava a on im višestruko uzvraća tu ljubav.

Foto: Promo

- Publika oseća iskrenost, posvećenost, predanost, snagu i volju. Dođite da uživamo u magičnoj noći, da plešemo, pevamo, smejemo se, plačemo, jer sve je to sevdah - dodaje Božo Vrećo.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    31. oktobar 2018 | 15:17

    Citam komentare ispod spota..i pitam se ,jesam li ja jedini normalan ovde,ili su svi ostali normalni a ja budala...gde ide ovaj svet?

  • Maki

    31. oktobar 2018 | 15:57

    Bože moj,šta je ovo(on,ona,ono)?

  • Lemon

    1. novembar 2018 | 00:46

    Divan čovek anđeoskog glasa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA