≫ 

"Turbo-folk prase, pun mi je takvih ološa!" Bukti rat Dare i Georgieva, pevačica mu uzvratila stravičnim uvredama! (FOTO)

  • 14
Dara je Vlada nazvala smradom, nakon čega se oglasio i on, Foto: ATA Images/Marko Todorović

"Ponosna sam na saradnju sa svima, osim na Georgieva koji je smrad od čoveka! On je bio jedan običan tonac u studiju kod Kona i Kopca koji je bio sav srećan što je uopšte dobio priliku da radi sa zvezdom kao što sam ja. I onda je jedva dočekao da dođe u emisiju i da me pljune, da se stidi što je radio sa mnom", rekla je Dara Bubamara prošle noći kada je pričala o ljudima sa kojima je sarađivala.

Potpuno očekivano ova ničim izazvana uvreda na račun Georgieva došla je i do njega, koji se ubrzo oglasio na svom Tviter profilu.

- Dara Bubamara je prase. Malo bezobrazno prase. Turbo-folk prase. Pun mi je više kufer ove zadrugarije i ološa koji su porasli u devedesetima, a obitavaju u ovoj skandaloznoj bratiji - poručio je Vlado, kao odgovor na Darinu uvredu da je "smrad od čoveka".

Evo i objave:

Printskrin: Twitter/VladoGeorgiev

Nakon ovoga Dara se ponovo oglasila, još žešće vređajući Georgieva.

- Zar niste primetili da, čim izdam pesmu, na mene se nakači po pet propalih budala? Tako je i ovog puta. Pretpostavljam da ih boli to što sam ušla na trending top listu na Jutjubu za manje od 24 sata. Ne zanima me šta priča i piskara po Tviteru propali pijanac kome je još samo to ostalo. Kad ste zadnji put čuli neki njegov hit? Lenčuge i neradnici koji provode vreme po kafanama daju sebi za pravo da komentarišu ženu koja je non stop fokusirana na svoju karijeru. Malo manje ličnog nezadovoljstva i biće im lakše. Do tad neka slušaju moje pesme i uživaju - poručila je Bubamara za Svet.

VIDEO: Dara o poznavanju matematike: Znam da sabiram lovu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wien

    31. oktobar 2018 | 19:41

    Bolji opis ove bubamare ja necuh do sada..😂😂😂😂😂😂

  • Ljilja

    31. oktobar 2018 | 18:00

    Bravo Vlado dosta vise ove Radojke kicerice i krestavice!!

  • lik

    31. oktobar 2018 | 17:50

    Ljudi sta ta dara pjeva , ja je znam iz devedesetih i onako mozda bi se uspjeo sjetiti koje strofe da me neko podsjeti jer je bila starno na tv tada tj ko je imao spot bio je na tv nebitno koji žanr,sta ona pjeva gdje se moze cuti , kako je ona zvjezda? Ima silikone ?!.... sjetio sam se kosava sa dunavaaaaaa dalje de zvizdi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA