≫ 

Gagi Đogani ušao u Parove i video se sa Bakijem B3 posle 5 meseci, prvi put nakon što je žestoko isprozivao Lunu! (FOTO)

Iako na Bakijevoj listi mogućih gostiju nije bilo Gagijevo ime, densera su uveli u rijaliti

  • 6

Gagi Đogani večeras je ušao u vilu Parova, u sklopu emisije "Upoznajte parove". Susret sa Bakijem B3 protekao je vrlo emotivno, budući da se njih dvojica nisu videli punih pet meseci.

- Otkud ti, čoveče? Mi se nismo videli pet meseci i sada sam šokiran - rekao je Baki B3, na čijem spisku mogućih gostiju čak nije ni bilo Gagijevo ime, a njihov susret bio je vrlo emotivan.

Gagi mu je preneo pozdrave i podršku od porodice i rekao mu da nema razloga da brine za ženu, kao i da bi trebalo češće da bude nasmejan u rijalitiju.

- Mnogo puta smo se zakačili i nemoj sada da razmišljaš o tome. Idemo dalje kao da se ništa nije desilo. Super si i vozi svoju priču, jer imaš jak motiv ulaska ovde - prokomentarisao je u jednom trenutku.

Gagi Đogani/ Printskrin: TV Happy

Produkcija im je pripremila još jedno iznenađenje i pušten je hit devedesetih, pesma grupe "Funky G", kako bi Gagi sa svojim bratancem odigrao pravi street dance.

Baki i Gagi su zapalili vilu svojim plesnim pokretima, a onda su ustali svi takmičari i podigli atmosferu na viši nivo.

- Imao sam želju da vas vidim sve, da dođem ovde i da posle dužeg vremena sa Bakijem pokažem da devedesete još uvek žive. Ti imaš svu moju podršku, ti i ja smo jedno, a kada izađeš vraćamo se zajedno onome što najbolje radimo, a to su nastupi - rekao je Gagi.

Baki B3 i Gagi đuskaju uz "Funky G"/ Printskrin: TV Happy

Podsetimo, odnos između Gagija i Bakija je zahladneo kada je Baki navodno uputio opasku Luni Đogani zbog ponašanja u Zadruzi 1 i javno je prozivao, što se njenim roditeljima Gagiju i Anabeli nije dopalo.

- Ja nisam podržao Lunino učešće u nekim momentima gde je trebalo da dobije neke smernice. Ja podržavam nešto što ima stav i svoje mišljenje, Luna je moja sestra koju ja volim, da je najveća, da je moja keva najveća. Ja je volim i ne mogu da joj sudim. Podržavam jubav, kad je neko slep i zaljubljen, pa voliš i spuste se roletne, čovek oslepi i onda su tu mama i tata, mlada si zaljubila si se, ovde povlačimo ručnu, e, to su smernice. Ne ideš dobrim putem, sine, ljubi te mama, ovo ne ide ovako, ovo ne ide onako, ljube te mama i tata i svi te podržavaju...koji svi,  gde su ti? - rekao je Baki pred ulazak u "Parove".

Emotivan susret Gagija i Bakija posle pet meseci/ Printskrin: TV Happy

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    3. novembar 2018 | 21:56

    Gagi ljudina si...nista drugo nije bitno..samo tako napred

  • Koji smor

    3. novembar 2018 | 22:45

    Ovaj Gagi se hvata za slamku zarad uspeha i nikako da shvati da je nepozeljan i da narod prezire i njega i Anabelu i Lunu. Sad otisao kod Bakija da mu lize noge, u nadi da ce pored Bakija i on doci do nekog poslica. Ocajno.

  • Bole

    3. novembar 2018 | 21:58

    Totalno nebitni likovi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA