≫ 

"Svako je odabrao kako će da živi, ja sam odabrala da budem srećna!" Ana Sević se oglasila otvorenim pismom, spomenula i odlaske u bolnicu

- Da li idem ili ne idem... Kao što sam napisala pre neki dan, to je moja lična stvar, a samo su jedan put uspeli da me slikaju jer je to bila ne samo Darkova nego i moja bitka... - deo je Anine poruke

  • 23
Ana Sević sa dečkom stiže na koncert Maje Berović, Foto: Nikola Tomić

Ana Sević se od nesreće koju je Darko Lazić imao 23. oktobra ne oglašava za medije, ali se zato u nekoliko navrata oglasila na svom Instagram profilu.

Ovaj put, Ana je uputila 'otvoreno pismo', uz fotografiju nastalu pred koncert Maje Berović na kojem je bila sa dečkom Danijelom Nedeljkovićem! Ana danima nije dolazila u bolnicu gde Darko leži od nesreće, a na dan Majinog koncerta vratila se iz Frankfurta u kojem je nbila sa dečkom.

Novom objavom na Instagramu po svemu sudeći je želela da odgovori svima koji su komentarisali da "treba da je bude sramota što ide po konvertima, a ne dolazi Darku u posetu.

Fotografija je nastala pre par dana... Vama se verovatno čini kao "normalna", ali svako ko me poznaje jasno vidi i zna koliko je truda trebalo da iza nje probam da sakrijem umor i tugu, nespavanje, suze i stres posle svega što se desilo... - počela je Ana.

Ana i Darko u vreme ljubavi, Foto: ATA Images

- I pored svega toga to mi nije pošlo za rukom... Ovo je jedna usiljena poza, pokušaj osmeha koji uz sav trud nije uspeo da se izađe iz mene. Nema te tuge koja se filterom moze sakriti jer život nije Instagram. Radim na povratku svog osmeha koji se na mom licu video do pre neki dan, rade i svi koji me vole i koje volim, koji žele da budem srećna i ispunjena kakva realno i jesam jer imam sve razloge za to - nastavila je.

- Sve što je bilo u mojoj moći sam uradila. Prvo je bilo "šta ona trazi u bolnici", posle je bilo "vidi ne dolazi u bolnicu, putuje"... Odavno sam shvatila da se svetu ne može ugoditi i da je bitno ono sto znamo Bog i ja... kao i moja porodica. Znate šta? Tražila sam u bolnici snagu koju sam želela da prenesem svom bivšem mužu u njegovoj najgoroj borbi, tražila sam energiju u sebi da bih je dala i njemu jer sam znala da ocu mog deteta to treba više nego ikada do sada. Znam da mu je to značilo i pomoglo da prebrodi svoje najteže životne trenutke... Da li idem ili ne idem... Kao što sam napisala pre neki dan, to je moja lična stvar, a samo su jedan put uspeli da me slikaju jer je to bila ne samo Darkova nego i moja bitka... - objasnila je Ana.

Ana i Darko sa ćerkom Lorenom, Foto: Telegraf

- Svako od nas je pre godinu dana krenuo odvojenim putem i svako od nas vodi svoj život. Svako je odabrao kako će da živi i svako je napravio svoj izbor. Ja sam odabrala da budem srećna i voljena jer imam pravo na to, kao i svi vi! Jer sreća je stvar izbora! Svako zaslužuje da bude srećan! Moje dete zaslužuje da bude srećno, a ne može biti ako nisam ja ta koja će da joj pokaže kako to izgleda! Ja nemam pravo da budem nesrećna jer imam dete koje će biti srećno sve dok to od mene zavisi, a ja ću uraditi sve što je u mojoj moći da zauvek bude srećna, zaštićena i nasmejana... Volim vas i zahvaljujem se na svemu lepom što ste poslali proteklih dana... Od energije do reči - završila je Sevićeva.

Ekskluzivni snimak iz VIP lože: Kako se Ana sa dečkom provodila na koncertu pogledajte OVDE!

Podsetimo, Darko je u nedelju veče, 4. novembra, hitno operisan. Više o tome OVDE.

VIDEO: Evo šta je Ana rekla o razvodu sa Darkom:

VIDEO: Darkove reči pre nesreće zbog koji je Ani zadrhtalo srce

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    5. novembar 2018 | 11:46

    Ana kome se ti to pravdas?ima jedna izreka BOLJE S MIROM NEGO U PRAVU....zivi svoj zivot onako kako mislis i ne trazi odobravanje mase jer ona nije bitna za tvoju srecu.

  • DARKO 100%

    5. novembar 2018 | 10:16

    U sustini je i dobro napisala,oni nisu zajedno god dana i svako zivi svoj zivot i dalje u otvorenom pismu sta je jos napisala

  • Hm

    5. novembar 2018 | 15:08

    Darko je podlegao porocima,sto ga je kostalo braka,a sada umalo i glave.Tuzno je kada mlada osoba nece sama sebi da pomogne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA