≫ 

Lekar iz KBC Zemun: Darko ima apstinencijalnu krizu zbog alkohola i droge!

- Darko ima apstinencijalnu krizu zbog alkohola i droge, priznao je lekarima da je koristio narkotike, u kriznim momentima traži da mu donesu nešto - rekao je lekar okupljenim medijima

  • 58
Darko u određenim momentima traži da mu "donesu nešto", Foto: ATA Images

Darko Lazić priznao je lekarima u KBC Zemun da je koristio narkotike, koje traži i sada u kriznim momentima!

Kako je za Telegraf i okupljene medije rekao jedan od lekara, Lazić u kriznim trenucima traži da mu "donesu nešto".

- Nije operisan, izvađeno je 1,5 litara krvi iz pluća, sa leve strane, koja je povređena - rekao nam je lekar, a onda je otkrio nepoznat detalj o Darkovom stanju i narkoticima.

- Darko ima apstinencijalnu krizu zbog alkohola i droge, priznao je lekarima da je koristio narkotike, u kriznim momentima traži da mu "donesu nešto" - dodao je.

Darko Lazić u bolničkom krevetu, Foto: Telegraf

Šta je apstinencijalna kriza?

Apstinentska kriza je sinonim za psihičke i fizičke reakcije ljudi koji su prestali da koriste određene droge ili alkohol od kojih su postali zavisni. Kod pojedinaca se mogu javiti simptomi kao što su drhtavica, bol u digestivnom sistemu, delirijum tremens, strah ili napad panike, akutna anksioznost i nagla promena raspoloženja. Jačina i dužina trajanja apstinencijalnog sindroma zavisi od vrste droge koja se zloupotrebljava, dužine upotrebe, količine koja je korišćena i brzine kojom se osoba zavisnik nje lišava.

VIDEO: Darko Lazić u bolničkom krevetu:

VIDEO: Prvi put od stravične nesreće Darka Lazića u bolnici posetio on: Kada je izašao iz bolnice reakcijom je sve naježio!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kuku mene

    5. novembar 2018 | 11:49

    E dragi moji. On treba da bude uzor. Verovatno ni do nesreće ne bi došlo da je bio čiste glave.

  • Kejli

    5. novembar 2018 | 14:04

    Cela estrada se drogira, sta je tu cudno. Do juce nisu imali za pivo pred prodavnicu, sad odjednom lova do krova. Normalno je da vecina takvih ne ume da se ponasa. Sad bi da proba sve, da mu slucajno nesto ne promakne. Droga, lake devojke, alkohol, sve je to svakodnevnica. Dosli sa sela u Beograd i sad bi da budu u centru paznje. Tuzna li si zemljo...

  • Valentina

    5. novembar 2018 | 12:38

    I onda Ana Sevic kriva?!Kako to da ga nova djevojka nije smirila?Kako to da ga nesreca nije promjenila?Nikad mi nece biti jasno,toliki talent,toliko drag ljudima i onda ovo uradi sebi od zivota...Tuzno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA