Mogla sam da mu zatvorim sva vrata u Srbiji! Karleuša se žestokom porukom oglasila nakon prozivki Bube Korelija, pa spomenula i Maju Berović (FOTO)

Ratu između Jelene i Bube ne nazire se kraj

  • 38
Karleuša ne razgovara ni sa Bubom, ni sa Majom Berović, Foto: Nikola Tomić

Buba Koreli pokrenuo je internet rat sa Jelenom Karleušom, izjavom da ona nikada neće snimiti duet sa njim i Jalom Bratom, jer je "previše stara".

Jelena mu je na ovo odgovorila objavljivanjem demo snimka dueta koji su snimili, kako je naglasila, pre njihovih dueta sa Severinom i Majom Berović, a sada se ponovo oglasila ovim povodom.

Kako kaže, Bubi je mogla da zatvori sva vrata u Srbiji, i to jednom slikom.

- Mogla sam ja i na bolniji način da uzvratim onom Bubajali ili kako se zove... Da mu zatvorim sva vrata u Srbiji jednom slikom. Ali ja sam neko ko ne udara na slabije od sebe - napisala je, a onda se dotakla Maje Berović i Cece Ražnatović.

Pogledajte Jelenine objave:

Jelenina objava na Tviteru o Bubi i Maji, Printskrin: Twitter

VIDEO: Buba Koreli proziva JK: Previše je stara za nas!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Олга

    6. novembar 2018 | 14:37

    ,,Босанка" није исто што и,, Бошњакиња"!Средовечна госпођа која се у све меша би требало то да зна!И ја сам рођена у Босни и зову ме Босанком али сам СРПКИЊА!А колико ми је познато , Маја Беровић се венчала у православној цркви и мајка јој се зове Олга!А зло је и нама нането па никоме не смета да иде и пева у Сарајеву, Тузли или Мостару!

  • Lana

    6. novembar 2018 | 14:10

    Karleuša ne može da podnese ničiji uspjeh, ko god snimi i objavi album ili napravi veliki koncert, ona krene da ga proziva po društvenim mrežama... Niko joj nije kriv što ona nije objavila album punih 6 godina i što živi na račun stare slave. Prije je hvalila Maju i Severinu na sva usta a sad joj odjednom ne valjaju, a Daru koju je pljuvala godinama, odjednom je uzdiže. I ne znam zašto Maju Berović uporno proziva da je Bošnjakinja, kad je žena Srpkinja... Za vrijeme rata Maja i njena majka Olga su protjerane iz Sarajeva i doselile su se u Bratunac, u R. Srpsku, gdje je Maja živjela dok se nije udala. Pozdrav iz Bratunca!

  • gle

    6. novembar 2018 | 14:15

    Svi sa estrade koji se druze sa Cecom ili ju gotive Karleusini su neprijatelji. Zena je bolesna od ljubomore. Tuzno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA