"Darkova mama me je pozvala tog dana..." Ana Sević odgovorila na priče da je tražila pare od osiguranja

Pevačica je objasnila da je uplaćivala životno osiguranje za sebe i za celu porodicu, odnosno za Darka i njihovu ćerku Lorenu

  • 2
Ana Sevic, Darko Lazic Foto: ATA Images, TV Pink

Ana Sević se prvi put pojavila u javnosti kako bi odgovorila na silne spekulacije nakon teške saobraćajne nesreće koja se dogodila Darku Laziću, njenom i dalje zakonitom suprugu sa kojim ima ćerku Lorenu.

Osim o odnosu sa Darkovim roditeljima i devojkom Marinom, Ana je progovorila i na temu Darkovog životnog osiguranja, koje je, kako su pojedini domaći mediji pisali, navodno potraživala nakon udesa.

Darko Lazić/ Foto: ATA Images/Telegraf

- Ja sam uplaćivala životno osiguranje za Darka i naravno za celu porodicu, i čini mi se da je bilo sedam dana posle nesreće kada su me pozvali iz osiguravajuće kuće da vide šta se dešava. I kada su saznali za sve to, kako se dogodila nesreća, dobili smo informaciju da od toga nema ništa. Darkova mama me je pozvala tog dana i pitala me šta se dešava sa tim životnim osiguranjem, ja sam rekla šta su mi rekli, prenela informacije koje sam imala i to je bilo to - ispričala je Ana u emisiji "Amidži šou".

Ana Sević/ Printskrin: TV Pink

Dakle, kako je pevačica iznela zaključak, osiguravajuća kuća ne može da pokrije troškove Darkovog lečenja zbog uslova u kojima se dogodila nesreća.

Takođe, od udesa se pričalo i da je Ana u lošim odnosima sa njegovim roditeljima i devojkom, a šta je ona o tome rekla možete pročitati OVDE.

Darko Lazić u bolničkom krevetu:

Darkova devojka, Ana i otac zajedno čekaju da se završi operacija:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    10. novembar 2018 | 18:59

    Osiguranje uopste ne zove po kucama da cuje kako je nekome posle saobracajke.Oni daju novac..Samo onim porodicama ciji clan dozivi smrt i to pod obavezno im se dostavlja..ne samo izvod iz knjige umrlih jos i traze potvrdu o smrti koju izdaje bolnica gde jasno pise uzrok smrti.Samo ,prirodna smrt.Tako da,draga Ana,ova prica ti ne prolazi.

  • Dule

    9. novembar 2018 | 17:10

    Zivotnonosiguranje je za one koji zivot cuvaju a ne za samoubice. Nisu ni oni blesavi koliko bi nesrecnika na taj nacin obezbedjivalo svoje porodice....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA