≫ 

Darko Lazić u operacionoj sali, roditelji zabrinuti čekaju prve informacije, u KBC Zemun stigli hirurzi iz druge bolnice

Lazić je u 7.30 časova ujutru uveden u operacionu salu u KBC Zemun

  • 9
Operacija butne kosti bila je hitna, kako noga ne bi krenula da zarasta, Foto: ATA Images

Darko Lazić u sredu, 7. novembra, u ranim jutranjim časovima odveden je u operacionu salu, gde mu lekari operišu butnu kost!

Kako saznajemo, Darko je u salu odveden oko 7.30 časova, a članovi porodice jutros su u KBC Zemun stigli ranije nego inače, upravo zbog Lazićeve operacije.

- Operacija je bila hitna, jer ekstenzija koju ima na nozi više ne može da osigura da noga neće krenuti sama da zarasta. Lekari nisu smeli više da čekaju, jer je rizik prevelik - kaže naš izvor.

- Operacija je već trebalo da se obavi, ali to je zbog lošeg stanja u kojem je Darko bio, bilo nemoguće. Unutrašnje krvarenje je moralo da se zaustavi, sa plućima je slab, bubrezi na dijalizi... On nije bio u stanju za operaciju, ali ta povreda sada mora da se sanira kako bi se sprečile veće posledice - dodaje naš izvor.

Prvi snimak Darka iz bolnice pogledajte OVDE.

VIDEO: Darkovi roditelji svakodnevno su uz sina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anka

    7. novembar 2018 | 10:09

    Dace dragi Bog da nas Darko nama opet zapeva

  • 🐤

    7. novembar 2018 | 10:52

    Neka ti je Bog na pomoci,drzimo ti palceve.

  • Melanija

    7. novembar 2018 | 11:26

    E , moj Darko , imao si , nisi znao , a kad budes znao bice kasno . Dozvolio si da se na tebi eksperementise a nije moralo , bio si zdrav i prav , ali tako je kad od sebe neznas a drugoga ne slusas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA