≫ 

Podignuta optužnica protiv Badžinog sina zbog pljačke vile Saše Popovića: Ukradeni satovi vrede više od 12 miliona!

Vojislav se tereti da je tog 8. marta upao u vilu Saše Popovića, i sa sprata kuće odneo zlatni nakit, dukate, te osam muških ručnih satova i jedan ženski

  • 5
Badžin sin optužen je da je 8. marta 2018. opljačkao vilu Saše Popovića na Bežanijskoj kosi, Foto: Nikola Tomić, Telegraf, MUP

Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu podiglo je u sredu, 7. novembra, optužnicu protiv Vojislava Stojčića, sina ubijenog policijskog generala Radovana Stojičića Badže!

Tužilaštvo Vojislava tereti da je 8. marta 2018. godine opljačkao porodičnu kuću vlasnika Grand produkcije Saše Popovića, kada su ukradeni satovi i nakit koji su komisionim veštačenjem procenjeni na 12 miliona i 613.800,00 dinara!

Tužilaštvo je sudu predložilo da Stojčić, koji se tereti za krivično delo teška krađa, bude osuđen na kaznu od četiri i po godine zatvora.

Podsetimo, Saša i njegova žena Suzana Jovanović početkom septembra svedočili su u istrazi koja je pokrenuta protiv Stojičića, nakon čega je Popović tužilaštvu dostavio specifikaciju ukradenih satova sa odštetnim zahtevom od 142.000 evra.

Vojislav se tereti da je tog 8. marta upao u vilu Saše Popovića, i sa sprata kuće odneo zlatni nakit, dukate, te osam muških ručnih satova i jedan ženski.

Odneti satovi procenjeni su na više od 12 miliona dinara, Foto: Nikola Tomić

Stojičić je uhapšen 16. avgusta i od tada se nalazi u pritvoru zbog opasnosti da bi u kratkom roku mogao da ponovi krivično delo, s obzirom na to da je ranije osuđivan.

Inače, Vojislav je na saslušanju negirao pljačku, rekavši tužiocu da mu je "sve namestila policija zbog oca", te da su mu dokazi podmetnuti.

VIDEO: Ona je glavni konsultant: Saša Popović u vezi svega prvo pita svoju ženu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hercegov grad

    7. novembar 2018 | 13:57

    Poznavao sam Badju, a poznavao sam mu i sina, ali nije mi jasno gde Popovic zaradi samo u satovima 12 miliona dinara?!

  • Vesna

    7. novembar 2018 | 14:02

    Sve lopuze treba treba na neki goli otok dozivotno.Cuj cetri ipo godine a plen 140 000e.Pa ajde svi da krademo njemu je super i ja cu za te pare da odlezim to mi dode 10000e mesecno i placeni troskovi u zatvoru.

  • 13ratnik

    7. novembar 2018 | 21:10

    stvarno nema smisla uz duzno postovanje svima,moja kuca u Sapcu je obijena pre tacno godinu dana,i odneti stvari i vrednosti u iznosu 3000 evra,niko do danas nije odgovarao,koje sam ja krvavo zaradio,plus na to posedujem snimak od sinoc kad su tipovali kucu komsiji preko puta,zao ki je sto nisam Sasa i Ceca,pa da nadju isto pocinioce,a da ja zivim u Sapcu,tu policija nije policija...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA