Menjaj pesmu! Željko Joksimović objavio novi hit pred spektakl u Sava centru (VIDEO)

- Ovo je nešto najlepše što sam iskomponovao u poslednjih nekoliko godina - istakao je pevač koji je obradovao publiku novim singlom i spotom

  • 4

Jedan od najpopularnijih muzičara u regionu, Željko Joksimović, objavio je novi singl "Menjaj pesmu", koji će premijerno izvesti na koncertu "Dva sveta" u Beogradu, 3. decembra.

Reč je o pesmi koja najavljuje zimsku muzičku čaroliju i koja ima nostalgičan prizvuk. Podseća na 80-te godine prošlog veka, i prava je uvertira u spektakl koji očekuje publiku u Sava centru, ali i na nastupima u regionu.

Kako i sam naziv govori, Joksimović je želeo da "promeni muziku" u skladu sa repertoarom koji priređuje već treću godinu zaredom u konceptu "Dva sveta", i sa nešto drugačijom melodijom iznenadi svoju publiku.

- Nisam imao vremena da promenim celu ploču, ali sam promenio pesmu. To je dovoljno. Menjaj pesmu je nešto najlepše što sam iskomponovao u poslednjih nekoliko godina. Nema više ovakve muzike. Ali biće je u decembru, u Sava centru - kaže Željko.

Printskrin: Youtube/ZELJKO JOKSIMOVIC

Tekst za numeru "Menjaj pesmu" pisala je Vjekoslava Huljić, autorka pesme "Milimetar", koja je dostigla brojku od 50 miliona pregleda na Jutjubu. Muziku i aranžman uradio je Željko Joksimović. Prateći vokali su Suzana Branković i Jelena Đurić, električnu gitaru svira Miroslav Mirosavljev, bubnjeve Dragan Krstić, a klavijature Željko Joksimović. Video produkciju za spot uradila je NN Media.

Evo i Željkovog spota:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olga

    8. novembar 2018 | 08:08

    Predivna pesma.Cestitke Zeljku,od njega se i ne ocekuje nesto manje,samo hitovi.

  • Miki rubiroza

    8. novembar 2018 | 09:37

    Ovaj stil muzike je provaljen jos krajem sedamdesetih, tekst bezveze,ako se uzme u obzir da njegovi "fanovi" nisu preterano zahtevni ovo je pun pogodak za njih....za nesto ozbiljnije "kompozitor" mora mnogo vise da uradi od ove jeftine pesmice.....

  • M.

    8. novembar 2018 | 10:01

    Dobra je,ali po meni,on ima boljih od ove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA