Ogroman teret je pao sa mojih leđa... Kija progovorila o operaciji i o tome što ju je Sloba posetio u bolnici

- Nisam znala šta će naći, sve je super, beningno je, čekam samo da zaraste, imam previjanja, da skinem konce i to je to - rekla je pobednica "Zadruge"

  • 40

Kristina Kija Kockar vratila se svakodnevnim obavezama nakon što je operisala dobroćudni tumor na dojci na Institutu za onkologiju i radiologiju. Pobednica "Zadruge" prisustvovala je snimanju nove emisiji "Pinkove zvezdice All stars", a tokom pauze progovorila je operativnom zahvatu koji je imala.

- Malo me boli, moram da priznam, ali pričala sam sa doktorom i rekao mi je da mi je bolje da budem među ljudima, da mi ništa neće faliti ako sedim ovde, prosto da odvratim misli od cele situacije. Tako da eto, došla sam ovde i baš mi je drago, žao mi je što sam propustila dve emisije ali evo me ponovo - rekla je Kija za emisiju "Premijera", i dodala:

Kija Kockar Foto: Nikola Tomić

- Sve se promenilo, ogroman teret je pao sa mojih leđa, nisam znala šta će naći, sve je super, beningno je, čekam samo da zaraste, imam previjanja, da skinem konce i to je to - rekla je pobednica "Zadruge".

Kristinu je posetio i bivši suprug Slobodan Radanović.

- Hvala mu što me je posetio, došao je iznenada, ja sam se probudila i videla njega i menadžera, eto, hvala im što su me posetili - navela je Kija.

VIDEO: Oglasila se Kija nakon operacije:

VIDEO: Sloba posetio Kiju u bolnici:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anica

    8. novembar 2018 | 16:40

    Bila sam za nju,ali nisam glasala ni zakoga! Volim kad neko uspe,ali mislim da je sloba bolji covek od nje! Ona je iskoristila trenutnu slabost glasaca za nju,al vidim da to nije zasluzila.na brzinu u pometnji je izmanipulisala narodom.takav uspeh ne traje dugo verujte,brzo ce pasti,jel videla je da je ovaj narod glup,pa ga je zato iskoristila,kod nas samo mozes ovsko postati poznat.

  • Zrenjanin

    8. novembar 2018 | 22:10

    Zaslužila si još više sprdnje !!!!

  • Japan

    8. novembar 2018 | 20:01

    Mnogo Srba ima u Japanu.. Mnogo bi im značilo kad bi dosla i održala koncert. Raširenih bih te ruku dočekao. Dodji čekamo te!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA