≫ 

Darko nakon operacije trpi jake bolove, kako bi se izbegao veliki problem pevač mora što pre da stane na noge

Darko mora da bude uzdignut kako bi se rizik od skupljanja tečnosti u plućima smanjio

  • 6
Darko Lazić mora što pre da stane na noge, Foto: Nikola Tomić

Darko Lazić operisan je u sredu, 7. novembra, u KBC Zemun. Kako nam je rečeno jutro posle, pevač je imao prilično mirnu i dobru noć nakon teške operacije, a zbog jakih bolova je pod jačom dozom lekova protiv bolova.

- Darku se sve vreme daju jaki lekovi protiv bolova, a sada je doza samo malo pojačana jer je operacija još sveža. On je generalno dobro, operacija je uspešno prošla i svi se nadamo da će njegovo stanje ići samo na bolje - kaže naš sagovornik.

Kako nam je rekao izvor iz bolnice, Darko što pre mora da promeni položaj i da prohoda. Naravno, uz pomoć štaka.

- Darko je do sada bio u isključivo, potpuno ležećem položaju, ali nakon operacije butne kosti i ugradnje proteze u kuk, položaj mu je promenjen. Već za dva-tri dana u planu je da se Darku daju štake ili hodalica, kako bi pokušao da stoji i, nadamo se, da hoda - dodaje izvor Telegrafa iz bolnice.

Kako nam je objašnjeno, Darko mora da bude uzdignut kako bi se rizik od skupljanja tečnosti u plućima smanjio. Laziću preti i embolija, začepljenje arterije ugruškom i tromboza, zbog čega prima pojačanu terapiju antikoagulansima".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ziko

    8. novembar 2018 | 15:54

    Dosta više, Darko Lazic, Kija Kockar, jel nam se nešto drugo dešava,a u pm

  • hmm

    8. novembar 2018 | 15:19

    Sta napravi covek od sebe, 27 godina i vec vestacki kuk, nece moci da cucne, da veze pertle, sve ce biti problem. Pritom on je jako debeo pa ce to sve vrsiti pritisak i ustajanje ce mu biti znatno teze nego nekome ko je normalne tezine. Mozda ga ovo opameti, a mozda ga i oslobodi raznih zavisnosti... smrsace, nece da pije i da se drogira. Mozda nastavi sa nekim zdravijim zivot. Sumnjam, ali nadam se jer je mlad i ima za sta da zivi

  • Dia

    8. novembar 2018 | 17:40

    Ko Ne trpi bolove posle operacije neka piše?????i da se objavi molim!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA