≫ 

Anastasija se za snimanje sledećeg spota vredno priprema u teretani: Opet ćemo da srušimo rekorde! (FOTO)

Anastasija intenzivno trenira i otkriva šta je potpuno promenilo njen život u zadnje vreme

  • 4
Anastasija Ražnatović redovno vežba, Foto: Promo/Dejan Milić

U zadnjih nekoliko meseci smo navikli da je prelepa Anastasija Ražnatović postala deo naše svakodnevice.

Proboj ove mlade i talentovane zvezde na muzičko nebo izazvao je urnebesnu reakciju javnosti na njen prvenac - pesmu "Savršen par", koja je za manje od četiri meseca imala više od 32 miliona pregleda na Jutjub kanalu, gde je nadmašila i mnogo poznatije i iskusnije kolege.

Ovaj izvanredan uspeh ju je vinuo u neslućene visine i doneo, bez obzira na prethodnu prisutnost u javnom životu, maksimalnu

popularnost i njenih „pet minuta“, u kojim se vidi da aktivno uživa. Sada postavljamo pitanje - šta dalje?

Da li će uskoro iznenaditi širu javnost sa nečim novim, jer je svaka njena aktivnost brižljivo, a tajnovito isplanirana?

Anastasija Ražnatović, Foto: Promo/Dejan Milić

Neposredno posle skorašnjih pojavljivanja u javnosti na svim prestižnim događajima pažljivo smo pratili njeno kretanje i zatekli je na mestu gde se ranije i nije tako često pojavljivala - kako marljivo, pod budnim okom trenera i njenog tima, vežba u teretani.

Gužva, veća nego inače nagovestila nam je da se radi o nečem malo krupnijem od običnog dana za vežbanje.

Anastasija Ražnatović, Foto: Promo/Dejan Milić

Kako smo ekskluzivno saznali, reč je o pripremama za sledeći spot za novu pesmu zavodljive Anastasije, kojim planira ponovo da pomeri granice na srpskom estradnom nebu i šire. Spot će imati neke malo rizičnije i zahtevne elemente koje Anastasija insistira da izvede sama, i zato je pored svojih redovnih treninga, na specijalnom režimu treniranja.

Kada smo je zamolili da prokomentariše ove navode, bila je malo više tajnovita nego obično.

Anastasija Ražnatović, Foto: Promo/Dejan Milić

- Istina je da sada vežbam redovno, uvrstila sam trening u svoj svakodnevni program, mislim da sam postigla zavidnu formu i liniju, i osećam se nikad bolje, a "krivac" za to je, pa znate već, Herbafast, moj višemesečni saveznik i motivator! Istakla bih da punom parom učestvujem u Herbafast akademiji, kao i da sada Herbafast nudi specijalne popuste na pakete proizvoda i do 30% popusta, gde se dobija i Herbafast gentlemen gratis - kaže Anastasija.

Što se tiče novog spota i pesme, da, istina je da spremamo nešto novo, i za sada ništa ne mogu više da vam kažem, biće to nešto nikad viđeno na ovim prostorima i jako sam uzbuđena zbog toga, videćete sve uskoro i znajte da planiramo opet da rušimo rekorde - uz zanosan osmeh je istakla ova lepotica.

Posle svakog tajnovitog odgovora usledio je "bum" sa Anastasijine strane, pa ne sumnjamo da će tako biti i ovog puta. Željno iščekujemo novu stvar, i konstatujemo kako je divno kada neko tako mlad već pomera granice, i živi svoj san.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA